Jótékony Happy Ending a veszprémi színházban

A Happy Ending című zenés játékot tekinthetik meg a nézők február 1-jén (vasárnap) bérletszünetben délután négy órakor és a Vendégjáték bérlet keretében este hét órakor a Veszprémi Petőfi Színházban. A délutáni előadás nézői jegyükkel a veszprémi Fagyöngy Emlőműtöttek Egyesületét is támogatják.

 

A Szentendrei Teátrum, a Mediszin Kft. és az Orlai Produkciós Iroda közös előadásának főbb szerepeiben Hernádi Juditot, Hegyi Barbarát, Bánfalvi Esztert, Bertalan Ágnest és Fekete Ernőt láthatják. A rendező Gergye Krisztián.

 

happy3

 

Anat Gov zenés darabja zajos sikert aratott több országban. Főhőse egy rajongott színésznő, akit hirtelen próbatétel elé állít az élet. Olyan döntést kell hoznia, amely egészen más természetű, mint hogy melyik szerepet mikor, kivel, milyen rendezésben vállaljon el. Ez a szerep a saját életéről, önérzetéről, bátorságáról szól, és pusztán egy dolog múlik őrajta: hogy milyen finálé legyen a végén.


Kellerné Egresi Zsuzsanna, a Veszprémi Petőfi Színház igazgató-helyettese elmondta: a délutáni előadás nézői a teljes áron megváltott jegyük egy részével támogathatják a veszprémi Fagyöngy Emlőműtöttek Egyesületét, amelynek tagjai kedvezményes belépővel nézhetik meg a darabot.

 

Az előadás után Hernádi Judit a színpadon nyújtja át a szervezet elnökének a befolyt összeget. Az igazgató-helyettes hozzáfűzte, a színház csatlakozott a Fagyöngy Egyesület Séta a mellrák elleni évenkénti programjához, művészeik rendszeresen részt vesznek az eseményen és szeretné, ha a teátrum és a szervezet között még szorosabbá válna az együttműködés.

 

süti beállítások módosítása