Én, Leonardo - Áprilisban jön az ExperiDance új bemutatója

Április 17-étől látható az ExperiDance új táncjátéka Én, Leonardo – A fény születése címmel.

 

Az ExperiDance ajánlója:

 

Zseniális művész, látnok tudós, nagyratörő építész. De milyen ember volt Leonardo da Vinci? Miből élt, kit szeretett, hitt-e Istenben? Az ExperiDance új táncjátéka ezeket a kérdéseket tárja fel, bemutatva da Vinci életének és művészetének legrejtélyesebb momentumait.

 

da vinci

 

Az Én, Leonardo – A fény születése az idén 15 éves jubileumát ünneplő tánctársulat 15. egész estés produkciója, melyet először 2015. április 17-én, 19.00 órától láthat a közönség.

 

Az ExperiDance Production új táncjátéka a reneszánsz polihisztor életútjának kevésbé ismert, ellentmondásosan izgalmas epizódjaira világít rá. Leonardo da Vinci sokszínű tehetségével örökre felszabadította gondolkodásunkat – ám nyughatatlan elméje sötét oldalán számtalan befejezetlen művet, céltalan sodródást és magányt találunk.

 

experidance logo

 

Román Sándor koreográfiájával, Meskó Zsolt rendezésében és Czomba Imre zenéjével a zseni anatómiáját kísérli meg bemutatni az ExperiDance Production a tánc művészetének segítségével.


Az Én, Leonardo – A fény születése a tánctársulat második olasz témájú produkciója, az elsőt Szenvedélyem, Velence címmel egy éve játsszák folyamatos teltház előtt állandó színházukban, a RaM Colosseumban.

 

 

süti beállítások módosítása