Márciusban újra látható a Marlene a Katonában

Magyar Éva különleges produkciója, a tavaszi és őszi nagysikerű sorozat után márciusban négy alkalommal tér vissza, ezúttal a Kamrába. A Londonban élő és dolgozó magyar színésznő a darabot a Sohoban is előadja februárban.

 

A Katona ajánlója:

 

Attraktív, provokatív, groteszk. Korlátlan és határtalan. Ezek a jelzők illenek leginkább a Londonban élő és dolgozó Magyar Éva Marlene című zenés-táncos előadására. A különleges produkció a tavaszi és őszi nagysikerű sorozat után márciusban négy alkalommal visszatér a Katonába. Március 1-jén és 5-én este nyolctól magyar nyelven tekinthetik meg az előadást, 4-én este nyolctól és 5-én délután négytől pedig angolul látható.

 

magyar eva marlene

Fotó: Brozsek Niki

 

Valahol egy nagyváros éjszakai bárjában hajnal felé lép fel "Marlene", az imitátor. Ügyesen táncol, flörtöl, mutogatja gyönyörű lábait. A hangja sexy, színpadi jelenléte erős. És egy kicsit túl igazi... Olyan dolgokról beszél mint gyávaság, megalkuvás, árulás, fegyelem és elegancia. Elmondja, milyen emigránsként élni egy nőnek, egy művésznek és arra kér, hogy bátrak legyünk. Egy este neccharisnyákkal es cigarettafüsttel, szépséggel, iróniával, megbánással és szép reményekkel.

 

Az előadás Marlene Dietrich személyétől és a múlt század húszas éveitől elindulva érkezik meg a mába, egy másik nő személyéhez. A két végpont közötti izgalmas utat sok zenével, tánccal és szöveggel mutatja be Magyar Éva.

 

A színésznő közel 10 éve él és dolgozik Londonban. Többször játszott a National Theatre-ben, de dolgozott sok más társulattal is színészkent, koreográfusként Angliában és az Egyesült Államokban. Magyarországon a főiskola elvégzése után Kaposváron játszott, majd saját társulatát, a Sámán Színházat vezette. A Marlene Magyar Éva elmúlt 10 évének tapasztalatait sűríti egy fájdalmasan őszinte és felemelő előadásba.

 

 

süti beállítások módosítása