Egy perccel tovább - Lélekjáték az RS9-ben

Tallér Edina: Egy perccel tovább című darabját adja elő Mester Szilvia és Köleséri Sándor a Vallai Kortárs Előadó-művészeti Fesztiválon február 14-én, szombaton 17 órakor az RS 9 Színházban.

Egy perccel tovabb

 

 

Az alkotók ajánlója:

 

"Ebből a helyzetből nem lehet kilépni. A dolgok meg fognak történni. Nem tehetünk ellenük semmit. Nem léphetsz meg csak úgy, vagy nem bújhatsz el. Át kell élni! A végén úgyis minden jóra fordul." (Részlet a darabból)

 

A darab egy kis-nagylányról szól, aki kínlódik az érzéseivel, félelmeivel, gyerekkorával. Majd megjelenik a férfi, aki egy személyben mindenki. Mostoha, apa, brutális macsó és szerelmes férfi. Megment vagy rabul ejt? Szeret, nem szeret, szeret, nem szeret...Az előadás a párkapcsolat nehézségeiről, a párválasztás felelősségéről, az együttlét örömeiről-bánatairól , a férfi-nő örök ellentétének kialakulásáról szól. Mit rontunk el egy társkapcsolatban? Miért nem működik? Miért hozzuk jelenbe a múlt hibáit? Többek közt ezekre a kérdésekre keres választ a darab. Se vele, se nélküle...Sokunknak ismerős lehet.

 

 

Előadják: Mester Szilvia és Köleséri Sándor.

Akusztikus gitáron közreműködik: Takács Attila (El Capo, HTRB Hit the Road Band).

Rendező: Koleszár-Bazil Péter.

 

Egy perccel tovabb 2

 

Jegyár egységesen 500 FT.

A helyszínen a szoros program miatt nem lesz lehetőség jegyváltásra, így az előzetes jegyfoglalást (e-mailben: rs9szinhaz@rs9.hu telefonon: 06-1-269-66-10) is csak a fesztiválnapokat megelőző napig tudjuk biztosítani. Személyesen viszont a fesztiválnapokat kivéve minden hétköznap 17 és 19 óra között bármelyik versenyprogramra vásárolhatók jegyek az RS9 Színház jegyirodájában (Budapest VII. Ker. Rumbach Sebestyén u.9.).


Jegyek online itt rendelhetők.

Mivel fesztiválról van szó, ezért érdemes a jegyeket minél előbb lefoglalni. A nézőtér 50 személyes. A lefoglalt jegyeket legkésőbb két nappal az előadás előtt kell átvenni.

 

süti beállítások módosítása