Pszicho-thrillerben mutatkozik be Bereczki Zoltán – Jön A Lepkegyűjtő

Április 11-én Horgas Ádám rendezésében a Centrál Színházban mutatják be a magyarul is megjelent pszicho-thriller regény színpadi változatát, A Lepkegyűjtőt.

lepke2

 

John Fowles klasszikus művének új színpadi adaptációját, a Tavaszi Fesztivál keretén belül, áprilisban tűzi műsorára a Centrál Színház. Az előadás címszerelője Bereczki Zoltán.

 

A színész az elmúlt hónapokban a tököli börtönben emberellenes bűncselekmények elkövetői között készült a szerepre. Mirandaként Ágoston Katalin látható majd.

 

A darab új változatát Horgas Ádám készítette. A speciális vetítésekkel és különleges térhasználattal megvalósuló díszletet Horgas Péter álmodta meg, a jelmezeket pedig a több televíziós showműsor stylistjaként ismert Holdampf Linda jegyzi majd.

 

lepke7

 

Ajánló a darab elé:

 

Freddie egy szürke, csupa-elfojtás bankhivatalnok, akit lottónyereménye is csak anyagilag képes felszabadítani, lelkileg nem. Miranda ugyanakkor egy izgalmas szépségű, csupa-élet művészeti főiskolás lány. Freddie nem tud másként közelíteni a lányhoz, csak úgy, hogy lepkegyűjtő hobbiját kiterjesztve elrabolja.

Freddie szerelmes Mirandába.
Freddie a rabja Miranda szépségének.
Miranda a rabja Freddie-nek.
Egy pincében.
Küzdelem az életben maradásért egy izgalmakkal teli thrillerben, miközben észrevétlenül elmosódik a határ fogoly és fogvatartó között.

 

 

Az olvasópróbáról képekben:

 

lepke1

  1.

 

 lepke3

2.

 

lepke4

3.

 

lepke5

4.

 

lepke6

5.

 

 

JOHN FOWLES:

A  L E P K E G Y Ü J T Ő

thriller részben

 

Ferdinand Clegg   Bereczki Zoltán

Miranda Grey   Ágoston Katalin

 

Dramaturg: Horgas Ádám

Díszlettervező: Horgas Péter

Jelmez: Holdampf Linda

Rendező: Horgas Ádám

 

Bemutató: 2015. Április 11.

Centrál Színház

 

 

süti beállítások módosítása