"Hatalmas a közönség szeretete" - Eszenyi Enikő köszönetet mond

Eszenyi Enikő köszönetet mondott a közönségnek.

eszenyieniko

 

Kedves barátaim, tisztelt nézőink!

 

2015. február 25-én a Fővárosi Közgyűlés öt évvel meghosszabbította igazgatói kinevezésemet.


Ez a döntés megerősített abban a hitemben, hogy folytatnunk kell azt a munkát, amit hat évvel ezelőtt elkezdtünk. Törekedni fogok arra, hogy ezt a bizalmat megszolgáljam, és hogy a közönség szeretetével, a munkatársaim és a szakma támogatásával jól gazdálkodjak.

 

A Vígszínház igazgatása eddigi művészi pályám csúcsa. Hivatásom, amelyért legjobb tudásom szerint, szakmai elkötelezettséggel, állandó kíváncsisággal és nyitottsággal, fáradhatatlanul dolgozom.


Hiszek a Vígszínházban – amelynek minden szépségét és nehézségét színésznőként, rendezőként és igazgatóként is jól ismerem – és hiszem, hogy tapasztalataim birtokában képes vagyok egy ilyen nagy múltú kulturális intézmény vezetésére hagyományait megőrizve és megújítva.


Hiszek abban, hogy egy ilyen nagyszínház, mint a Víg, képes estéről estére valódi értéket közvetíteni, és művészi élményt nyújtani sokszáz nézőjének, és minden erőmmel ezért fogok dolgozni a jövőben is.


Szerencsés vagyok, hogy ilyen elkötelezett, tehetséges és hűséges kollégáim vannak, és hogy a Vígszínház minden munkatársa hihetetlen alázattal és kitartással dolgozik. Szerencsés vagyok, mert hatalmas a közönség szeretete, ragaszkodása, és ez szívet melengető érzés.


Köszönöm mindazoknak, akik támogattak, segítettek, köszönöm a Vígszínház fantasztikus és odaadó társulatának és minden dolgozójának, a színházi szakma képviselőinek, igazgatóknak, rendezőknek és a Vígszínház hűséges nézőinek.

 

Eszenyi Enikő

 

süti beállítások módosítása