A Royal Shakespeare Company előadását vetíti az Uránia

Március 19-én a Royal Shakespeare Company előadását vetíti Stratford-upon-Avonból az Uránia.

 Loves-Labours-Lost

 
Ajánló a darab elé:
 

1914, nyár. Annak érdekében, hogy tanulmányaiknak szentelhessék az életüket, a Király és barátai fogadalmat tesznek, hogy három éven keresztül ellenállnak a női bájaknak. Azonban alighogy megesküdtek, találkoznak a francia hercegnővel és három édes szobalányával. Ez persze komoly próbatétel elé állítja a fiatal férfiak elhatározását, akik megingásuk folytán mégis inkább az ellenkező nem tanulmányozását helyezik előtérbe...

 

Shakespeare rendkívül mulatságos, számtalan bonyodalmat, levél- és szerepcserét, intrikát és romantikát tartalmazó komédiája pajkos humorral világít rá arra, hogy az ilyen elhatározásokat  bizony lehetetlen betartani. A vidámság mellett azért a komolyabb gondolatok is előkerülnek,  amikor a szerelmesek megegyeznek, hogy egy időre különválnak útjaik, nem tudván, hogy a háború miatt hamarosan gyökeresen megváltozik körülöttük a világ.

 

 

Az előadást jegyző Christopher Luscombe olyan sikerdarabok rendezőjeként is ismert, mint A  windsori víg nők és a Tévedések vígjátéka a Globe Színházból. A Royal Shakespeare Company  idei évadjában ő rendezte a Lóvá tett lovagok mellett a Sok hűhó semmiért előadását is, ez utóbbit április 21-én láthatja majd az Uránia közönsége a mozivásznon.

 

Hasznos informácó:

 

Belépőjegy: 3600 Ft

Továbbra is van lehetőség 3000 Ft-ért kedvezményes jegy vásárlására azoknak, akik az évad legalább (legalább) három különböző előadására váltanak jegyet egyszerre. A kedvezményes jegyvásárlásra csak személyesen a jegypénztárban van lehetőség, az online jegyfoglaló rendszerben nem. 

Jegyek kaphatók az Uránia jegypénztárában és a Jegymester hálózatában.

Jegyfoglalás telefonon: 486-3400, 486-3401, 486-3413, 486-3414

 

Loves Labours lost

 
Rendező: Christopher Luscombe

Szereplők: Sam Alexander, Peter Basham, William Belchambers, Edward Bennett, Nick Haverson, John Hodgkinson, David Horovitch, Tunji Kasim, Sophie Khan Levy, Oliver Lynes, Emma Manton, Chris McCalphy, Frances McNamee, Peter McGovern

 

süti beállítások módosítása