Csoportterápia századszor - Jön a jubileumi előadás

2011-ben mutatta be a Madách Színház az I. Madách Musical Pályázat nyertes darabját, a Csoportterápiát. Március 13-án este a RaM Colosseumban a musical comedy 100. előadását láthatja a közönség.

csoportterápia madách

 

A 2014/15-ös évad negyedik jubileumi előadására készül a Madách Színház. Bolba Tamás – Szente Vajk – Galambos Attila darabja, a Csoportterápia a RAM Colosseum színpadán jubilál. A musical comedy-t a 2009-ben meghirdetett, első Madách Musical Pályázat nyerteseként mutatták be 2011-ben. A Csoportterápia "karrierje" ugyan nem indult zökkenőmentesen, ennek ellenére zenés darab sikere a premier óta töretlen.

 

Hogy mi is történt azon a bizonyos 2011-es bemutatón, kiderül a Madách Tv adásából:

 

Így indult a Csoportterápia

 

...és így folytatódott

 

A magyar musical - Bolba Tamás zenéjével, Szente Vajk és Galambos Attila szövegeivel - hat vadidegen, három férfi és három nő története, akik együtt járnak, pontosabban járnának csoportterápiára. Kezdetét venné az analízis annak rendje és módja szerint, azonban egy apró hiányosság hátráltatja a dolgok szokásos menetét: nincsen meg az orvos... 

 

Március 13-án, immár századik alkalommal indul a terápiás rendelés - váratlan fordulatokból, felismerésekből és mulatságos epizódokból és persze meglepetésekből nem lesz hiány a jubileumi előadáson sem, amelynek végén természetesen a színpadon köszöntik majd a darab szereplőit és alkotóit is.

 

 

süti beállítások módosítása