Jegyet nyerhet a Koldusoperára! - LEZÁRULT!!!

Játékunkon páros belépőt nyerhet a Vígszínház és a Szputnyik közös, április 7-i előadására.

 

koldus1

Fotó: Puskel Zsolt

 

Röviden az előadásról:

 

A darab rendkívül megköti az alkotók kezét. Szerzői jogi védelem alatt áll a szerkezete, nem változhat a mű eredeti jellege és szelleme, a szereplők jelleme, nincs mód zenei változtatásokra. Ennek ellenére Bodó Viktor és alkotócsapata (díszlet: Balázs Juli, jelmez: Kiss Julcsi, dramaturg: Róbert Júlia és Veress Anna, zenei vezető: Dinyés Dániel, koreográfus: Duda Éva) azon dolgoztak, hogy mégis a Koldusopera egyedi, szputnyikos-víges változata készüljön el.

Ahogy Bodó Viktor rendező az olvasópróbán fogalmazott, ebben az előadásban „nagyon fontos lesz a csapatjáték, és hogy mindenki a másik untermannja legyen bizonyos helyzetekben.”

Ez a fajta közösségi alkotás és játék persze majdnem mindegyik Szputnyikos előadásra jellemző, most azonban először a közösséget kell megalkotni a két társulat színészeiből. A szereposztás sok találkozási lehetőséget nyújt, például a Peacock-család tagjait Hegedűs D. Géza, Börcsök Enikő és Pető Kata játssza, Bicska Maxit Mészáros Máté, Tigris Brownt, a rendőrfőnököt Hajduk Károly.


koldus2Fotó: Puskel Zsolt

 

Játék:

 

A Vígszínház repertoárján egy másik Brecht-előadás is szerepel, melyik ez?

 

1. A Mester és Margarita
2. Julius Caesar
3. Jóembert keresünk

 

A helyes választ március 22-ig várjuk a jatek@szinhaz.hu címre. A nyertest telefonon és emailben is értesítjük.

 

süti beállítások módosítása