Újabb előadásokat hirdettek a Szegedi Szabadtérire

Már most elfogyott az összes jegy az idei évadra meghirdetett ABBA-musicalre, így újabb időpontot hirdetett a Mamma mia!-ból a Szegedi Szabadtéri. Rohamtempóban fogynak a bérletek is, most új konstrukciók közül választhatnak a nézők.

Elképesztő sikere volt a tavalyi Szabadtéri-évadban a Mamma Mia! című ABBA-musicalnek, melyet először Szegeden láthatott a hazai színházszerető közönség. A darab iránti láz erre a szezonra sem csökkent, a Madách Színházzal együttműködve, Szirtes Tamás rendezésében színre vitt szuperprodukció három meghirdetett  előadására már most elfogyott minden jegy.

 

A nézők viszont továbbra is ostromolják a jegyirodát, ezért az igazgatóság úgy döntött: még egy előadásnapot beiktatnak a műsorba. A július 16-i, új időpontra új bérletkonstrukciókat is összeállítottak.

 

mammamiaszeged

 

Az idei nyár másik nagy durranása, a Victor Hugo regénye nyomán írt érzelmes-kalandos musical, A nyomorultak szintén már most nagyon népszerű, így a biztonság kedvéért abból is meghirdettek egy plusz előadást, méghozzá augusztus 19-re.

 

A rendező szintén Szirtes Tamás lesz, a lenyűgöző látvány és a hatalmas siker előre borítékolható. A két új előadásra szóló belépő együtt is megvásárolható egy új bérletnek köszönhetően.

 

nyomorultakszeged

 

A kedvezményes bérleteket nagyon szeretik a nézők: háromszor többet váltottak meg időarányosan, a tavalyi évadhoz képest.

 

A fenti verzión kívül több új lehetőséget is kínál a Szabadtéri: a Mamma Miát a Tévedések vígjátékával és Az álarcosbál c. operával is meg lehet nézni, A nyomorultakat pedig a Shakespeare-vígjátékkal és a Szabó Magda örökzöld regényéből színre állított Abigél c. musicallel is.

 

Két előadásra szóló bérlet már 7200 forinttól kapható.

 

Az Álarcosbál Verdi egyik legnépszerűbb operája, fordulatos cselekményével nem csak kitűnő zenei élményt okoz. Az Abigél a Budapesti Operettszínházból érkezik. Szabó Magda generációk által rajongott regényéből készült a zenés darab, amely először kerül színre szabadtéren. A Tévedések vígjátéka nagyszerű humorú komédia, melyben ismét az ország legjobb színészei alakítják majd a szerepeket.

 

Forrás: Szegedi Szabadtéri Játékok

 

süti beállítások módosítása