Felvételt hirdet a Nemes Nagy Ágnes Művészeti Szakközépiskola

A budapesti Nemes Nagy Ágnes Művészeti Szakközépiskola a 2015-2016-os tanévben tizedik alkalommal indít ingyenes, érettségi utáni színész szakképzést.

A képzés 2+1 éves, (gyakorlatos színész + színész II.) a harmadik év végén a sikeresen vizsgázók színész II színházi- és filmszínész OKJ-s bizonyítványt szerezhetnek. 

 

A tanulók az összefüggő színházi szakmai gyakorlatukat a székesfehérvári Vörösmarty Színházban töltik. Az idei évadban tanulóink játszottak a budapesti Játékszínben, a Jurányi Inkubátorházban, a Karinthy Színházban, a Kolibri Színházban, a Gózon Gyula Kamaraszínházban, valamint a PanoDráma társulatnál.

 

szineszkepzes kép02

 

A képzés kiegészül angol nyelvű színjátszással, valamint drámapedagógiai alapokon nyugvó színházi nevelési ismeretekkel, partnerünk a MU Színházban működő KÁVA Színház.

 

A jelentkezés feltételeiről a  www.szineszkepzes.hu  honlapon, illetve a www.facebook.com/szineszkepzes oldalon lehet tájékozódni.  A jelentkezési lap honlapunkról letölthető.

 

A felvételi ideje: június 24. szerda.

 

A május 19-20-iOKJ-s vizsga-előadásainkon szeretettel várjuk azokat az előre bejelentkező érdeklődőket, akik szeretnének betekintést nyerni a színész szakképzés munkájába. A vizsgán szereplő előadások rendezői: Naszlady Éva, Novák Eszter, Szent-Ivány Kinga, Czukor Balázs, Hargitai Iván, Tóth Miklós, Vidovszky György.

 

Érdeklődni lehet a 30 / 99 99 845 telefonon Jakob Nóra szakképzésvezetőnél.

 

süti beállítások módosítása