Kerestetik a legnagyobb Monty Python-rajongó

Amíg Eric Idle magyarul tanul, a Madách Színház a legnagyobb Monty Python-rajongót keresi.

Spamalot-Idle

 

Eric Idle magyarul tanul

 

A Madách Színház 2009 óta játssza a Monty Python kultikus - idén 40 éves - Gyalog Galopp című filmje alapján készült musicalt, a Spamalotot. A budapesti előadást a legendás brit humorista-csapat egyik tagja, Eric Idle személyesen is megtekinti június 1-én.

 

Eric Idle nemrég az egyik kereskedelmi csatornának adott interjúban azt is elárulta, hogy a Sapamalot egyik jelenetét magyarul is megtanulja. A Madách Színházban természetesen különleges előadással várják a szerzőt, és az aznapi nézőket.

 

A Monty Python tagja - aki szerzőtársával, John DuPrezzel együtt vendégeskedik majd a Madách Színházban - maga is nagyon várja a budapesti Spamalotot, és ezt meg is üzente a magyar rajongóknak:

 

 

Amíg Eric Idle a Spamalot magyar szövegét tanulja,  a Madách Színház a legnagyobb Monty Python-rajongókat keresi, akik június 1-én a darab szerzőivel, Eric Idle-lal valamint John DuPrezzel együtt nézhetik meg a rendhagyó, 162. Spamalot előadást. A színház két pályázatot is hirdetett, hogy biztosan megtalálja az igazi Monty Python-fanatikusokat.

 

spamalot

 

A Madách Színház játék-felhívása:

 

"Keressük a legnagyobb Monty Python-rajongót!

 

1.Kritikaíró-pályázat: írd meg a Monty Python stílusában kíméletlenül elragadtatott véleményed egy Madách színházi előadásról, maximum 20 sor terjedelemben. A finom iróniát nagyon szívesen fogadjuk!

 

2.Fotó és videó-pályázat: Küldj egy fotót vagy egy maximum 1perces videót, amelyen megmutatod-eljátszod a Spamalot egyik jelenetét. Énekelhetsz, táncolhatsz, jelmezbe is öltözhetsz, bármit csinálhatsz!

 

A verseny bírálata egészen szubjektív! A kategóriák 3-3 nyertese részt vehet a jubileumi 162. Spamalot előadáson június 1-én, és találkozhat Eric Idle-lal! És természetesen a legjobbakat közzétesszük a Madách Színház Hivatalos Facebook-oldalán!

 

A pályázati anyagokat legkésőbb 2015. május 15-ig várjuk üzenetben a Facebook-oldalunkon!"

 

süti beállítások módosítása