Kárpátaljáért tartanak jótékonysági koncertet a veszprémi színházban

A Kárpátalján élő rászorulók megsegítésére szervez jótékonysági koncertet a Veszprém a Kereszténységért Közhasznú Alapítvány május 17-én, vasárnap 18 órakor a Veszprémi Petőfi Színházban.

 

A jótékonysági estről:

 

Halmay György önkormányzati képviselő elmondta, családi kötődése, kapcsolata révén pontosan ismeri a kárpátaljai magyarok helyzetét, az ottani körülményeket. Így fogalmazódott meg benne a jótékonysági koncert ötlete, melyhez támogatást kapott a Veszprém a Kereszténységért Alapítványtól, Veszprém Megyei Jogú Város önkormányzatától valamint a Veszprémi Petőfi Színháztól.

 

Petofi Szinhaz

 

Május 17-én este 18 órakor hat veszprémi kötődésű művész illetve művészeti együttes lép színpadra. Közreműködik a Szilágyi Néptáncegyüttes, a Hallgatók a Művészetért Egyesület zenekara (HaMűv Band), a Swing-swing Együttes, Veszprém Város Vegyeskara, a Magyar Honvédség Légierő Zenekara valamint Szeles József, a Petőfi Színház színművésze. A bevételt az alapítvány a beregszászi katolikus és református egyházak karitatív tevékenységének támogatására ajánlja fel.

A jótékonysági koncertre jegyek 2000 Ft-os áron kaphatók a Petőfi Színház jegyirodájában és jegypénztárában, támogató jegy váltható 5000 és 10000 Ft-os áron is.


Műsorváltozás a Petőfi Színházban:

A Veszprémi Petőfi Színház értesíti a közönséget, hogy a 2015. május havi műsorban az alábbi változások történtek:

- A Chicago című musical május 14-re meghirdetett időpontja június 10-re módosul.
- A színházi gyereknap május 30-án, szombaton 15 órától kerül megrendezésre a színházkertben.

 

Forrás: Veszprémi Petőfi Színház

 

 

süti beállítások módosítása