Horányi Juli és Kemény Dénes is népszerűsíti a miskolci színház bérleteit

Horányi Juli, Kemény Dénes, Pál Dénes, Mező Misi, Bacsa Patrik… csak néhány azok közül a nevek közül, akik részt vesznek a Miskolci Nemzeti Színház „Itt a helyem!” bérletkampányában.

 

 

miskolc

 

A Miskolci Nemzeti Színház beszámolója:

 

Május 3-án nagyszabású programokkal hirdette meg új évadát a Miskolci Nemzeti Színház, és ekkor debütált bérletújító kampányuk is.

 

Miskolchoz köthető országosan ismert embereket, illetve Miskolcon elismert, népszerű embereket kértek fel, hogy vegyenek részt egy fotózáson. A képeket az új plakátokon, épületmolinókon használják, népszerűsítve ezzel a 2015/2016-os évadot, és jelezve, hogy ők is úgy gondolják, a miskolci teátrumban a helyük.

 

 

Országosan ismert és elismert emberek is vállalták a felkérést. A tavalyi évben az X-faktorban feltűnt Horányi Juli, aki jelmeztervezőként is dolgozott a színházban. A Miskolcról származó, már befutott énekes, Pál Dénes, Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke,& akinek a nevét viseli a városi uszoda, vagy éppen Mező Misi, a Magna Cum Laude zenekar frontembere.

 

Miskolcon nagyon nagy szurkoló tábora van a DVTK-nak, így a csapat egyik támadó játékosa, Bacsa Patrik is feltűnik a plakátokon. A futball mellett a jégkorong csapata is nagyon erős a városnak, és sokan járnak a mérkőzésekre, főleg hogy a Miskolci Jegesmedvék csapata idén megnyerte a bajnokságot is. Láda Balázs, a csapat hátvédje is látható a színház plakátjain.

 

miskolc2

 

A városban ismert és elismert személyek is részt vettek a kampányban, így Lehoczky László, a miskolci Spider Mentőcsapat vezetője, a néhai Mancs kutya gazdája; Kisfalvi Nyina, a Miskolci Állatsegítő Alapítvány elnöke; Dr. Ráczkevy Ildikó ügyvéd és Hankó Vanda, a Helynekem, a város egyik legnépszerűbb szórakozóhelyének programszervezője.

 

Forrás: Miskolci Nemzeti Színház

 

süti beállítások módosítása