Két gyerekelőadás készül Kaposváron - Jótékonysági akciót hirdetnek

Két előadás készül a gyermekek számára Kaposváron; ennek kapcsán hirdetett jótékonysági akciót a teátrum hátrányos helyzetű gyermekek és családok javára.

 

A Csiky Gergely Színház és az Együd Árpád Kulturális Központ - Szivárvány Kultúrpalota együttműködésében két előadás készül a gyermekek számára: Bagossy László: A sötétben látó tündér és Grimm-Török Tamás: Jancsi és Juliska című darabjait viszik színre. Mindkettőt május 29-én pénteken mutatják be és játsszák a gyermeknap hétvégéjén.

 

Gondolva azokra a gyermekekre és családokra, akik – anyagi okok miatt – nem tudnak eljutni az előadásokra, jótékonysági akciót indít a Csiky hátrányos helyzetű gyermekek és családok javára, hogy a gyereknapi hétvége számukra is ünnep legyen.

 

csiky

 

Az Ajándékozzon élményt gyermeknapra! akcióban bárki vehet a két gyermekelőadásra jegyet és a Csiky Gergely Színház gondoskodik arról, hogy azok eljussanak a rászoruló családokhoz. Tehát aki adakozni szeretne, nincs más teendője, mint elmenni a színház jegyirodájába vagy a Kultúrpalota jegypénztárába, és a megvásárolt jegyeket otthagyni a pénztárban.


Az akciót Rátóti Zoltán, a Csiky Gergely Színház igazgatója 6-6 jegy vásárlásával indította el abban a reményben, hogy a kezdeményezéshez mind többen – magánszemélyek, cégek, intézmények vezetői, civil szervezetek – csatlakozni fognak.


Kérik, támogassa Ön is jótékonysági szándékunkat, hogy ezen a hétvégén olyan gyermekes családok is eljuthassanak előadásainkra, akik egyébként ezt nem engedhetnék meg maguknak. Ajándékozzon Ön is élményt gyermeknapra!


A jegyek ára egységesen 1.000,-Ft.
Mindkét előadásra történő jegyvásárlás esetén két jegy ára mindösszesen 1.600,-Ft.

 

Az előadásokat az alábbi időpontokban játsszák:
A sötétben látó tündér: 2015. május 29. 10.00 óra, május 31. 10.00 és 15.00 óra
Jancsi és Juliska: 2015. május 29. 15.00 óra, május 30. 10.00 és 15.00 óra

 

Forrás, fotó: Csiky Gergely Színház

 

 

süti beállítások módosítása