SZFE 150 projekt - Kern András dallal idézi Garas Dezsőt

Kern András Garas Dezsőt és a Ripacsok című filmet idézi az SZFE150 projekt keretében.                              

 ripacsok

 

Kern András és Garas Dezső alakítása a Ripacsokban a magyar filmtörténet legemlékezetesebbjei közé tartozik. A Színház- és Filmművészeti Egyetem fennállásának 150. évfordulója előtt tisztelgő projekt, az szfe150 új epizódjában Kern András még egyszer magára öltötte a filmben viselt maskaráját és elénekelte az Egyedül nem megy című dalt. 

 

 

 
SZFE150 - Egyedül nem megy - Kern András

#szfe150 "Amikor ezt a jelenetet forgattuk, rémes viszonyban voltam a Garassal. Már nem is tudom hogy min, de nagyon összevesztünk. Aztán a Garas összeveszett Sándor Palival, a Pali meg a Ragályival. 40 napon át forgattunk és valaki mindig összeveszett valakivel. Ez is mutatja, hogy a forgatásnak nem kell jó hangulatban telnie, hogy jó film szülessen de jó hangulatban is lehet rossz filmet csinálni." Kern András hivatalos oldalahttp://www.szfe150.hu/Készítette: Damokos AttilaNagy MarcellSzórád MátéZeneszerző: Presser GáborDalszövegíró: Sztevanovity DusánZenei producer: Veszelei DánielStudió hangfelvétel: Péterffy Máté Zongora: Horváth BarnabásMastering: Erdőhegyi BálintFocus puller: Dévényi ZoltánHelyszíni hang: Érsek LajosStyling: Keszei BorbálaHaj: Bozó CsongorSmink: Kovács ViktóriaSocial media: Vérten DánielKülön köszönet: VisionTeam, Udvardy Anna, Bosnyák Miklós , Balázs Gábor, Rajna György,Készült a VisionTeam támogatásával.

Posted by szfe150 on 2015. május 17.

 

 

 
 

 

Kern a forgatására is emlékezett: "Amikor ezt a jelenetet forgattuk, rémes viszonyban voltam a Garassal. Már nem is tudom hogy min, de nagyon összevesztünk. Aztán a Garas összeveszett Sándor Palival, a Pali meg a Ragályival. 40 napon át forgattunk és valaki mindig összeveszett valakivel. Ez is mutatja, hogy a forgatásnak nem kell jó hangulatban telnie, hogy jó film szülessen de jó hangulatban is lehet rossz filmet csinálni."

 

A videót az SZFE hallgatói, Damokos Attila, Szórád Máté és Nagy Marcell készítették.

 

Forrás: Facebook, Színház.hu

süti beállítások módosítása