Musical-összeállítással búcsúzunk David Letterman műsorától

A legendás amerikai műsorvezető 22 év után búcsúzott Late Show with David Letterman című műsorának nézőitől. Az elmúlt évtizedekben a Broadwayn futó aktuális előadások szereplőit is gyakran hívta meg a show-ba, erről készült összeállítás.

A pályáját időjárás-jelentéssel kezdő, később 33 éven át az NBC és a CBS televízió esti műsorait vezető Letterman búcsúztatásában Steve Martintól Tina Feyen át Bill Murray-ig számos hollywoodi híresség részt vett.

 

A 68 esztendős, csípős nyelvéről és szarkazmusáról ismert Letterman elmondta, hogy az elmúlt évtizedek során több mint hatezer műsort készített a késő esti sávban.

 

letterman

 

A több mint egyórás program végén Letterman köszönetet mondott és jó éjszakát kívánt a nézőknek, majd kedvenc zenekarának adta át a helyet a kamerák előtt: a Foo Fighters az Everlong című számot adta elő.

 

A Playbill összegyűjtötte az elmúlt 22 év legemlékezetesebb musical-pillanatait, ugyanis Letterman nagyon kedveli a zenés műfajt és a Broadwayn futó aktuális előadások szereplőit gyakran hívta meg a show-ba.

 

 

A teljesség igénye nélkül íme a visszatekintés:

 

The Lion King:

 

 

 

 Hair:

 

 

 

American idiot:

 

 

 

Godspell:

 

 

 

Wicked:

 

 

 

 

West Side Story:

 


  

 

Forrás: MTI, Playbill.com

 

süti beállítások módosítása