Játszana együtt Molnár Piroskával? - Válogatást tart a Szegedi Szabadtéri

Az idei évad utolsó statisztaválogatásán gyerekeket és felnőtteket is keres a Szegedi Szabadtéri Játékok a Shakespeare-komédiába. A válogatást június 6-án, 12 órától tartják a színházban.

Legyél részese az idei Szegedi Szabadtéri Játékok egyik legjobban várt produkciójának! William Shakespeare népszerű komédiáját, a Tévedések vígjátékát Kerényi Miklós Gábor KERO állítja színpadra. Dolgozz népszerű művészekkel és kiváló színházi alkotókkal egy felejthetetlen darabban!
 

szabadteri

 

Június 6-án, 12 órakor gyerekek és felnőttek egyaránt jöhetnek a Szegedi Nemzeti Színház balett termében tartandó válogatásra. 9 és 12 év közti, legfeljebb 140 centiméter magas fiúk és lányok, illetve 25 és 40 év közti férfiak és nők, valamint 50 és 50 évnél idősebb férfiak és nők jelentkezését várjuk. Külön produkcióval készülni nem kell, tánctudás nem szükséges.

A leginkább rátermettek, sikeres bemutatkozás esetén olyan népszerű művészekkel léphetnek a világot jelentő deszkákra, mint például Molnár Piroska, Haumann Péter, Szinetár Dóra, Szabó Győző, Adorjáni Bálint vagy Klem Viktor.

A július 31-i és augusztus 1-jei előadásnapokon – illetve szükség esetén az augusztus 2-i esőnapon –, és a július 13-30. közt tartó próbákon kötelező a részvétel. Kérjük, a válogatáson az jelenjen meg, akinek ez nem okoz gondot! – olvasható a szabadtéri közleményében.

 

süti beállítások módosítása