Improvizációs előadás látható a Műcsarnokban

Improvizációs előadással, kísérleti műhelymunkával és fesztiválszerepléssel kezdi a nyarat a Feledi János vezete Feledi Project.

Június 5-én az Itt és Most kiállítás kísérőprogramjának keretében Társas magány című improvizációs előadásával lép fel a Feledi Project a Műcsarnokban. "Élő zene és tánc egymásra reflektálása, egységes világgá alakulása. Új reflexiók bemutatása, így módon felhívni a figyelmet újra a táncművészet, zeneművészet és képzőművészet egységes világára" - olvasható az előadás ajánlójában.

 

feledi prsyche papptibor

Psyché (fotó: Papp Tibor)

 

A Tánc-Hangdesign a Feledi Project és az Elektronikus Zenei Médiaművész szakos hallgatók közös kísérleti programja. Ennek a közös műhelymunkának az eredménye a június 9-i performance a Zeneakadémián.

 

Június 16-án Győrben a XI. Magyar Táncfesztiválra beválogatott Feledi Project a Psyché előadással képviseli magát. A Weöres Sándor műve ihlette táncelőadás egy különös és féktelen szabadságvágyal megáldott nő kétségbeesett küzdelmét mutatja be a szerelem és az élet teljességéért. A nő sorsa, hogy testi és lelki szenvedélyének, szerelmének tárgyát beteljesülését csak két külöböző férfiben képes megtalálni. Az előadásban a rendező-koreográfus Feledi János mellett olyan művészek láthatóak, mint Krausz Alíz, a Bozsik Yvette Társulat szólistája, és Bajári Levente, a Magyar Nemzeti Balett magántáncosa.

 

süti beállítások módosítása