Műfaji sokszínűséget ígér a Nagyerdei Szabadtéri Színpad

Idén 12 budapesti és vidéki kőszínház és utazó társulat 15 sikerprodukciója összesen 24 előadásban kerül bemutatásra az Észak-alföldi régió legnagyobb szabadtéri színpadán.

 

A Debreceni Nagyerdei Szabadtéri Színpad közleménye:


Magyar és külföldi vendégeink érdeklődésére egyaránt építve a Nagyerdei Szabadtéri Színpad meghívására első ízben mutatkozik be szabadtéri környezetben a magyar Cirque du Soleilként is emlegetett, nemzetközi hírű Recirquel Újcirkusz Társulat, mely élőzenekarral kísért pikáns revü-cirkuszával Magyarország egyik leglélegzetelállítóbb produkciójával érkezik hozzánk.

 

nagyerdei


A debreceni Nagyerdei Szabadtéri Színpad csatlakozik a Katolikus Újjászületés Éve programsorozathoz is, amelynek keretében Debrecen katolikus újjászületésének 300. évfordulóját július 26-án, Szent Anna napján a budaörsi Latinovits Színház nagysikerű Legyetek jók, ha tudtok! című előadásával, Luigi Magni világhírű olasz filmsikerének színpadi változatával ünnepelheti meg a közönség.


Sztárok és ’Debreceni Arcok a Szabadtérin’ elnevezéssel egyedi, hagyományteremtő előadás-sorozatunk keretében pedig az ország legismertebb, debreceni kötődésű színművészei – név szerint: Botos Éva, Gubás Gabi, Schell Judit, Tenki Réka, Hajdú László, Keresztes Tamás és Tenki Réka színművészek – térnek vissza születésük és tanulmányaik egykori városába egy-egy nagysikerű fővárosi produkció főszerepében.


A színházi előadásokon túl a festői környezet méltó helyszínéül szolgál a nyáresti könnyűzenei koncerteknek, operavetítéseknek, kertmozinak, a Katonazenekari fesztivál programjainak, valamint az idén megújult Bor- és a Jazznapoknak is.


Augusztus 15. és 21. között a 46. Debreceni Virágkarneválra érkező hazai és külföldi művészeti csoportok is különleges előadásokkal gazdagítják a Szabadtéri program palettáját a karneváli hét kísérő programjai keretében.

 

Bővebb információk: www.nagyerdeiszabadteri.hu

 

 

süti beállítások módosítása