Olvass és ajándékozz - Több mint ezer könyvet gyűjtött a marosvásárhelyi színház

A Marosvásárhelyi Nemzeti Színház köszönetet mond az adományozóknak és a szervezőknek.

 

A Marosvásárhelyi Nemzeti Színház közleménye:

 

A Marosvásárhelyi Színház a Maros Megyei Múzeummal és az Outreach Egyesülettel együttműködve több mint ezer könyvet gyűjtött, román és magyar nyelven, a Maros Megyei Könyvtár Radnóti részlegének. A májusban lezajlott eseménnyel párhuzamosan több rendezvényre is sor került, melyeken marosvásárhelyi óvodák is részt vettek. Ezeket a rendezvényeket az Outreach Egyesület pszichológusa, Sandra O'Connor vezette.

 

olvass

 

 

A Marosvásárhelyi Színház a könyvek adományozására a nézőket kérte fel, akik az előadásokra érkezve hozták magukkal a köteteket. Május 30-án a színház előcsarnokában sor került a Gitáriskola előadására Sebastian Tătar tanár úr vezetésével, valamint a Zenés koboldok előadására, Ana Maria Galea előadóművész-zeneszerző vezetésével. Az összegyűjtött könyveket június 5-én a Radnóti Városi Könyvtárba szállították, melynek állományában újra olvashatóak lesznek.


Köszönetet mondunk mindazoknak, akik részt vettek a szervezésben, akik könyvet adományoztak, és főleg az Outreach Egyesületnek a projekt lebonyolításában tanúsított elkötelezettségükért.

 

Forrás, fotó: Marosvásárhelyi Nemzeti Színház

 

süti beállítások módosítása