Gazdasági vezetőt és irodai asszisztenst keres a Kortárstánc Főiskola

A Budapest Kortárstánc Főiskola gazdasági vezetőt és irodai asszisztenst keres.

A gazdasági vezető a 4 fős menedzsment állandó tagja az ügyvezető igazgató, a pedagógiai- művészeti vezető és a tanulmányi vezető mellett. Irányítása alatt 1 fő pénzügyi munkatárs dolgozik. A gazdasági vezető feladata az Alapítvány gazdasági működésének tervezése, monitorozása, fenntartása, a szervezet stratégiai irányítása a menedzsmenttel együttműködésben.

 

tanciskola

 

Az irodai asszisztens elsősorban a tanulmányi vezető és az ügyvezető igazgató munkáját segíti. Feladatai közé tartozhat: Alap-, közép- és felsőfokú művészeti oktatások képzési dokumentációjának adminisztrálása, nyilvántartások, adatbázisok kezelés, pályázati anyagok és beszámolók előkészítése, szerződések előkészítése, iktatás, iratrendezés, esetenként házigazdaként ügyeleti teendők.
 
A Főiskolát fenntartó Új Előadóművészeti Alapítvány 1990 óta ad jogi, adminisztratív keretet kortárs előadóművészetet fejlesztő tevékenységeknek. Az alapítvány fenntartója alap- közép- és felsőfokú szakmai képzéseket nyújtó oktatási intézményeknek, ezen kívül kutatási és produkciós tevékenységeket végez, illetve támogat. Az általa alapított és működtetett intézmények és projektek múltja és jelene megismerhető a www.tanc.org.hu honlapon.
 
A részletes álláshirdetések az intézmény honlapján:
 

süti beállítások módosítása