Lakjunk jól! - A Tünet Együttes a Bánkitó Fesztiválon

A Tünet Együttes július 17-én két programmal is részt vesz a festői környezetben megrendezett Bánkitó Fesztiválon.

 

A hetedik alkalommal jelentkező fesztiválon a zenei, közéleti, kulturális programok mellett színházi programok is várják az érdeklődőket. A Tünet Együttes Szabó Réka Reggeli tornájára és a Lakjunk jól! című közösségi, interaktív társasjátékra hívja a fesztiválozókat július 17-én.

 

lakjunk jol logo

 

Lakjunk jól! avagy a közösségi tünetek - interaktív, élő társasjáték az együttélésről

 

A Tünet Együttes és a Közösségben Élni együttműködéséből született a Lakjunk jól! című interaktív társasjáték. A játékosoknak egy fiktív lakóközösség tagjaiként egyszerre kell a családjuk és a közös ház érdekeit is érvényesíteni. A munkacsoportok és az egyének képességeit latba vetve kell a váratlan hétköznapi helyzetekre megoldást találni, miközben titkos érdekek is munkálkodnak. A tét, hogy vajon atomjaira hullik-e a közösség, avagy létrejön az ország első kollektív háza. (A részvételhez regisztráció szükséges. A megtekintéshez nem.)

 

Közösségben Élni
A 2012-ben indult civil kezdeményezés célja, hogy Magyarországon is egyre több emberrel megismertesse a közösségi- és kooperatív együttlakás lehetőségeit és formáit. Ezek a co-housing formák lehetőséget biztosítanak a lakóknak, hogy közösségben éljenek, mégis legyen saját otthonuk, ahová bármikor visszavonulhatnak. A projektről bővebben itt olvashatnak.

 

alkotók:
Babos Annamária, Czakó Máté, Horogh Petra, Gőz István, Jesztl József, Lakos Fanni, Stork Natasa, Szász Dániel, Valcz Péter, Vancsura Zsófi

időpont:
2015. július 17. 18 óra - cirkuszi sátor

 

reggeli torna banki to

 

Reggeli torna - tréning Szabó Rékával

 

Szabó Réka, a Tünet Együttes művészeti vezetője év közben a Jurányi Házban tartja hétfőn és csütörtökön reggel Body Art alapú mozgásos ébresztőjét, amelyet most bárki kipróbálhat a Bánkitó Fesztiválon július 17-én 11 órától. A tornát Réka tudósoknak, művészeknek és postáskisasszonyoknak ajánlja.

 

A tornáról: 
Egyszerű, könnyen elsajátítható gyakorlatok. Hajlékonyság, erő, tartás- és közérzetjavítás. Befelé figyelés – egy óra, ami rólad szól. Felhőtlen napindítás, por- és stressztörlés. Ébresztő.

 

Forrás: Tünet Együttes

 

süti beállítások módosítása