Új elnökséget választott a Független Előadó-művészeti Szövetség

2015 július 15-i tisztújításról döntött a 74 tagot számláló Független Előadó-művészeti Szövetség közgyűlése. Idén július idusától Kovács Zita, Lengyel Anna és Nagy Zoltán veszi át az elnökség feladatait.

 feszsz

 

Az új elnökség tagjai folytatni kívánják az elődeik által megkezdett munkát, hogy a FESZ a korábbi következetességgel tudja tagjait képviselni a szakma és a nyilvánosság előtt, egyúttal célul tűzték a tagokat érintő elvi jelentőségű kérdések megvitatását. Az elnökség újonnan megválasztott tagjai az eddigi gyakorlattal ellentétben társelnökökként fognak dolgozni.

 

 (A teljes pályázat itt olvasható: http://fesz.org/node/121)

 

Kovács Zita, a Manna Egyesület és a FESZ jogtanácsosa, aki a kulturális közigazgatás területén szerzett tapasztalatait is hasznosítja az előadó-művészeti szervezetek érdekében folytatott képviseleti és jogi tanácsadási munkája során,  2014 óta a szövetség alelnöke.

 

Lengyel Anna dramaturg, az elsősorban szó szerinti dokumentumszínházáról ismert PanoDráma alapítója és vezetője. Kőszínházi múltja, valamint kiemelkedő nemzetközi tapasztalata és kapcsolati hálója, is segítségére lesz munkájában.

 

Nagy Zoltán táncos, koreográfus, a Sín Kulturális Központ alapítója és vezetője. Infrastuktúrával nem rendelkező alkotók és együttesek támogatásán és hazai produkciós házak elismertetésén  a befogadóhelyek rendszerbe helyezésén dolgozik. már évek óta.

 

Az elnökség a független előadóművészet és a szövetség munkája iránt érdeklődő szakmabelieket és a nézőket egyaránt arra szeretné biztatni, hogy kérdéseikkel bátran keressék fel a FESZ-t a titkárságát (fesz2012@gmail.com) vagy facebook-oldalát (https://www.facebook.com/fuggetlen.szovetseg)

 

Független Előadó-művészeti Szövetség

 

süti beállítások módosítása