Terminus - Szülésről és születésről szóló kávéházi előadás Csíkszeredán

A Terminus megírt dialógusok és a nyers valóság összefonódásában kísérli meg kinyitni a szülés és születés témáját.

 

Az alkotók ajánlója:

 

Manapság mindenki látott már szülést, aki amerikai filmet látott. Saját magunk és gyerekünk szül(et)éséről azonban keveset és behatárolt keretek közt beszélünk. A kismamafórumokon sokat, de egyféleképpen. Mit kell vinni, mit kell adni, mit kell kapni. A családban kevesebbet, óvatosabban. Megszületett, egészséges, örülünk neki. Férfiak egymás közt?! Na ne vicceljünk... Pedig élete során legalább egyszer a férfi is főszereplője ennek az átmeneti rítusnak.

 

Terminus plakat update


Nem teszünk nagy felfedezéseket. Semmi olyat nem mondunk, amit sokan közülünk nem gondoltak volna, csak esetleg nem mondták ki hangosan. Résztvevőnek hívunk ebbe a párbeszédbe.

 

Az esemény létrehozása idején Czikó Juliánna az RMDSz által finanszírozott, a Communitas Alapítvány kiírásán elnyert alkotói ösztöndíjban részesült.

 

RÉSZVÉTEL KIZÁRÓLAG A terminus.szinhaz@gmail.com CÍMRE TETT ELŐZETES BEJELENTKEZÉS ALAPJÁN! A helyek korlátozott száma miatt, kérjük, csak akkor jelentkezz be, ha tényleg el akarsz jönni, és érkezz pontosan! A későn érkezőket nem áll módunkban fogadni. A Kávéházban az esemény ideje alatt szabad a fogyasztás, ám rendelni legkésőbb 7 órakor lehet. A dohányosokat megkérjük, kezdés előtt szívják el cigijük.

 

Munkánkat 10 lejes adománnyal honorálhatod a helyszínen.

 

 

Terminus

 

Alkotók: Boros Kinga, Dálnoky Csilla, Czikó Juliánna, Kozma Attila
Vizuális arculat: Szőcs Tímea (Timka)
https://www.facebook.com/terminusszinhaz

 

Helyszín: Petőfi Kávéház, Csíkszereda
Időpont: 2015. július 29. & augusztus 3., este 7 óra

  

Szervezők:

Hargita Megye Tanácsa, Hargita Megyei Kulturális Központ - Centrul Cultural Judeţean Harghita,

Erdélyi Összművészeti Egyesület, Petőfi Kávéház

 

süti beállítások módosítása