Tenki Réka és Péterfy Bori is játszani fog az Orlainál

A Belvárosi Színházban és a Jurányi Inkubátorházban oyan művészek előadását nézheti meg a közönség, mint Hernádi Judit, Kovács Patrícia, Szikszai Rémusz, Vári Éva, Benedek Miklós, Péterfy Bori, Szabó Kimmel Tamás és Tenki Réka. Ősztől pedig folyamatosan műsoron van a 2015 nyarán bemutatott Hair.


Immáron hagyomány az Orlai Produkciós Irodánál, hogy a nyár folyamán több bemutatót is tart a Belvárosi Színház falain kívül. Így tett idén is a Gálffi László rendezte Aranytó című darabbal, amelyben Vári Éva, Benedek Miklós, Vasvári Csaba, Bertalan Ágnes és Bábel Vilmos vagy Szekeres Máté szerepelnek. A Szentendrei Teátrummal közösen bemutatott előadás óriási sikernek örvend és ahogy szokott lenni, a kőszinházba költözés után, a közönséget már Budapesten várják Thayerék. A premierre október 14-15-én kerül sor a Belvárosi Színházban.

 

Aranyto

 

A nyár másik sikeres komédiája a Mindent Éváról, melyet 2015. augusztus 15-én mutat be a Produkciós Iroda a szombathelyi Weöres Sándor Színházzal közösen a Karnevál Színházban Pelsőczy Réka rendezésében. A főbb szerepekben Hernádi Judit, Kovács Patrícia és Szikszai Rémusz láthatók. “A lelkes színházrajongó, Eva Harrington kitartóan minden este ott várja kedvenc színésznőjét, Margót a művészbejárónál. Egy nap szerencséje lesz, bejuthat a vágyott szentélybe, a nagy színpadi sztár öltözőjébe, és megismerheti a színház bennfenteseinek világát, az ünnepelt sztárt, a népszerű házi szerzőt, a rettegett kritikust, és Thália szentélyének többi szereplőjét” - olvasható az előadás színlapján. A budapesti bemutatót szeptember 11-én tartják a Belvárosi Színházban.

 

Szall a kakukk

 

Az őszi bemutatók közül az elsőt, a Száll a kakukk fészkére című alkotást Znamenák István rendezésében láthatja a közönség. A főbb szerepekben Szabó Kimmel Tamás, Péterfy Bori, Kocsis Pál, Makraczi Zalán és Mátyássy Bence látható. Ken Kesey regényéből a hetvenes években készült színpadi és filmes adaptáció is. A film Jack Nicholson felejthetetlen alakításával lett alapmű. Premier: október 7-én a Belvárosi Színházban.

 

Mindent Evarol

 

Az év egyik legkiemelkedőbb könyvsikere, az Egyasszony színpadi változatát mutatja be a Füge és az Orlai Produkciós Iroda Tenki Réka főszereplésével. A darab a Pétefy-Novák Éva által írt blogból, majd a nemrég megjelent könyvből jött létre, amelyet Tasnádi István alkalmazott színpadra. Az előadást Paczolay Béla rendezi. A premier október 21-én lesz a Jurányi Inkubátorházban.

 

Egyasszony

 

A Nagy négyes, a Hair, Amadeus, a Hitted volna?, A folyón túl Itália, a Római Vakáció, a Bagoly és Cica és a Gyógyír északi szélre folyamatosan látható a Belvárosi Színházban. A csemegepultos naplója és a Melletünk, Grecsó Krisztián és Grecsó Zoltán közös előadói estje látható a Jurányi Inkubátorházban; a Spinoza Színházban a Rose Vári Évával és a Kripli Mari Lázár Katival várja a közönséget.

 

Forrás: Orlai Produkció

 

süti beállítások módosítása