31-én tartják a Csokonai évadbeharangozó estjét

A Csokonai Színház Tér-Hódítás című programsorozatának záró akkordja augusztus 31-én lesz.

Az augusztus 20-ra, az Ady parkba hirdetett Évadbeharangozó estet a debreceni színház a városi rendezvények egybeesését elkerülendő augusztus 31-én (hétfőn) 20 órától rendezi meg.

 

A programon a Szép estéket, Magyarország! országos évadnyitó gála műsorából láthatnak majd válogatást az érdeklődők. Az augusztus 29-i gála nemcsak a teátrum másfél évszázadának kiemelkedő korszakait, neves igazgatóinak és színművészeinek emlékét idézi meg, hanem ízelítőt kínál a jubileumi évad műsorából is.

 

ady park

Fotó: vagy.hu

 

Az augusztus 31-én az Ady parkba ellátogatók a 2015/16-os évad bemutatói közül a Rómeó és Júlia, Az özvegy Karnyóné s két szeleburdiak és a Made in Hungária egy-egy részletét, jelenetét nézhetik meg. A rendezvény során a színháztörténet fontos időszakaira, eseményeire versekkel, monológokkal is emlékezik a teátrum.

 

A nyár folyamán hét alkalommal várták a közönséget a teátrum művészei. A sanzonok, a jazz, az opera és a kortárs műfajokkal ötvözött népzene művelői mellett gyereknapon mutatványosok és zsonglőrök, mesemondók szórakoztatták a kicsiket és a nagyokat egyaránt.

 

A programsorozat ingyenes.

 

Forrás: csokonaiszinhaz.hu

 

 

süti beállítások módosítása