Pótfelvételit hirdet a békéscsabai Színitanház

A Békéscsabai Jókai Színház közleménye.

 

Pótfelvételit hirdet a Békéscsabai Jókai Színház Színitanháza, így azoknak a diákoknak sem kell elkeseredniük, akik nem jutottak be egyetlen felsőoktatási intézménybe sem: az augusztus 31-i pótfelvételi során van esélyük arra, hogy Békéscsabán tanulhassanak.

 

Idén is négy szakra várják a jelentkezőket: divat- és stílustervező, színházi táncos, színpadtechnikus-szcenikus és színész képzésekre.

 

tancos


A Színitanház – a 20 éve elindított színészképzés mellett – a magyar színházi piacon hiány- és háttérszakmák képzésére, igazi gyakorlati tudást nyújtani jött létre – hangsúlyozta Seregi Zoltán, a Színitanház vezetője. Az ingyenes képzés a Békéscsabai Jókai Színház és a Békéscsabai Napsugár Bábszínház területén, igazi színházban zajlik neves színházi szakemberek irányításával, mely érettségire épülő OKJ képesítést nyújt. Az alapszak elvégzése után választhatóan szakképesítés-ráépüléssel 3 újabb szakképesítés szerezhető meg. A Színitanház oktatási koncepcióját igazolja, hogy végzett diákjaink túlnyomó többsége a pályán tudott maradni és a színpadon vagy a háttérben értékes munkát végez.


Az ingyenes képzésekre augusztus 31-én lehet felvételizni, 10.00 órától az Ibsen Házban. (Békéscsaba, Andrássy út 1-3.) Szintén augusztus 31-én, az Ibsen Ház udvarán 15.00 órától kerül sor a Színitanház ünnepélyes tanévnyitójára.

 

Forrás: Békéscsabai Jókai Színház

 

süti beállítások módosítása