Indul a bérletezés Csíkszeredán

Szeptember elsején nyit a Csíki Játékszín jegypénztára, és kezdetét veszi a bérletárusítás a 2015/16-os színházi szezonra.

Az önkormányzati színház négy nagyszínpadi előadást kínál bérleteseinek. Müller Péter bűnügyi komédiáját, a Szemenszedett igazságot Parászka Miklós rendezi, a Hippolyt, a lakáj című zenés vígjátékot Csíki Zsolt állítja színpadra. Az évad második felében Kövesdy István rendezésében, Czintos József vendégszereplésével Spiró György Az imposztor című műve kerül bemutatásra, Csehov Ványa Bácsiját pedig Sorin Militaru rendezi majd.

 

berlethirdeto csiki

 

Bár a színházjegyek várhatóan január elsejétől drágulni fognak, a bérletek ára nem emelkedett. A 14 éven felülieknek szánt repertoár négy előadására érvényes színházbérlet 50 lejbe kerül, diák- és nyugdíjas kedvezménnyel 30 lejbe. A premierekre érvényes Bánk bán bérlet kiemelt 65 lejes ára és a mecénás bérlet 350 lejes támogatói ára sem változott tavaly óta. A tavalyi bérlettulajdonosok helyeit szeptember 20-ig fenntartja a színház.

 

Bérletek október 1-ig válthatók a jegypénztárban, mely munkanapokon 10-13 és 17-19 óra között tart nyitva. Telefon: 0266-314472.

 

 

Forrás: Csíki Játékszín

 

 

süti beállítások módosítása