Ismét indul művészeti menedzser képzés

2015. szeptemberében ismét elindul a Werk Akadémia művészeti menedzser képzése.

A tanfolyam egyéves és maximálisan gyakorlatorientált. Oktatói a szakma meghatározó szereplői, többek között Szabó György (Trafó), Juhász Dóra (Frenák Pál Társulat), Czutor Zoltán (énekes, Belmondó), Gáspár Máté (SZFE), Hegedűs Orsolya (acb Galéria), Orlai Tibor (Orlai Produkció), Schiewert Takács László (RTL Klub) és Ledényi Attila (Art Market Budapest).

 

Kepzomuveszeti menedzserek vizsgakiallitasa2015 k

A képzőművészeti menedzserek vizsgakiállítása

 

A Werk Akadémia művészeti menedzser hallgatói már az első félév végére átláthatják a hazai kuturális szektort és annak működését. A Werk minden szakán, ezen pedig különösen arra ösztönzi a hozzá beiratkozókat, hogy ne csavar legyenek a gépezetben, hanem teremtsenek magukból önálló brandeket, indítsanak önálló vállalkozásokat. Ehhez meg is adja a szükséges alapismereteket: vállalkozási, pénzügyi, szponzorációs, marketing és kommuikációs alaptudást szerezhetnek, a második szemeszterben ezt bontják le a hazai művészeti széna különböző részterületeire.

 

A képzés második szemeszterében a hallgatók a zenei -, színházi -, és képzőművészeti menedzser szakirányokra szakosodnak. Bátran állítható, hogy ezek ma még hiányszakmának számítanak, a hallgatókhoz már a képzés évében is számos felkérés érkezik.  A vizsga is éles helyzetekben zajlik.  Koncertet, színházi előadást és kiállítást hoznak létre, megadott büdzséből.

 

Szinhazi menedzserek vizsgaeloadasa2015 Lovas Rozi Nagy Daniel Viktor k

Spilák Lajos, Lovas Rozi és Nagy Dániel Viktor a művészeti menedzserek vizsgaelőadásán

 

A Werk végzett menedzserei közül sokan már a kiválasztott ágazatukban dolgoznak, többen közülük a Werk által kínált kapcsolati rendszeren keresztül jutottak el a számukra igazán fontos munkaterületekre.

 

A képzésről bővebben itt olvashatnak.

 

A Werk Akadémia képzéseiről a szeptember 3. 18 órától kezdődő nyílt napon többet is megtudhatnak az éreklődők.

További információ: Balogh Máté, 70/457-1183

 

süti beállítások módosítása