Új csoportokkal indul a Katona Klub - Felhívás

Idén három új csoporttal indul újra a Katona Klub a Katona József Színházban.

Ha elmúltál 15 éves, de nem vagy még 23, ha van egy rakás kérdésed magadról, a világról, ami körülvesz, ha keresel egy közeget, ahol mindezt megoszthatod, ahol a színház nyelvén, eszközeivel fogalmazhatod meg mindazt, amit gondolsz, jelentkezz hozzánk!

 

Ha főként az írás és a színházi háttérmunka érdekel, ha tudni szeretnéd, mit csinál egy dramaturg, ügyelő vagy asszisztens, hogy dolgozik egy rendező vagy tervező, jelentkezz a Dokumentumból fikció csoportunkba.

 

Ha inkább a játék érdekel, ha inkább megmutatni szeretnéd, mit gondolsz a világról, jelentkezz valamelyik Katona Klubba. Idén két előadáshoz: Az olaszliszkaihoz és az Emilia Galottihoz kapcsolódnak a munkáink.

 

Katona Klub

 

A Jelentkezés feltételei:

 

A foglalkozás időpontja: kedd, 16-18 óráig

1. Készíts egy maximum 1 perces bemutatkozó videót magadról telefonnal vagy kamerával.  A videó elérhetőségét tüntesd fel a Jelentkezési lapon!

2. Írj beszámolót egy olyan színházi előadásról, ami valamiért nagy hatással volt rád. Miért szeretted, miért nem?

3. Tölsd ki a Jelentkezési lapot!

 

Katona Klub

1. Készíts egy maximum 1 perces bemutatkozó videót magadról telefonnal vagy kamerával.  A videó elérhetőségét tüntesd fel a Jelentkezési lapon!

2. Válassz ki egy hírt, újságcikket, ami felkeltette a figyelmedet, és amiről azt gondolod, hogy érdemes lenne belőle előadást készíteni. Add meg a hír/cikk forrását, írd meg, miért érdekes számodra, milyen nézőpontból mesélnéd el a történetet.

3. Töltsd ki a Jelentkezési lapot!

 

Jelentkezési határidő: 2015. szeptember 25.

 

A jelentkezők idén egy-egy workshopon is részt vesznek, aminek az időpontja október 2. és október 3.

Az írásokat és a Jelentkezési lapot küldd el a határidőig az edu@katonaszinhaz.hu emailcímre.

Ha bármilyen kérdésed van, ha problémád adódott a videó elkészítése vagy feltöltése kapcsán, írj az edu@katonaszinhaz.hu emailcímre!

 

Jelentkezési lap.

 

süti beállítások módosítása