Házhoz megy a Petőfi Színház! - Újdonságok Veszprémben

Színművészekkel utaznak a veszprémi teátrum jegyértékesítési munkatársai a környező településekre, szombaton pedig hagyományos nyílt napját tartja a Petőfi Színház. Új bérletsorozattal is jelentkeznek.

Ismét megrendezésre kerül a Veszprémi Petőfi Színházban a hagyományos nyílt nap szeptember 12-én, szombaton délután 3 órától. A program ismertetésekor Kellerné Egresi Zsuzsanna igazgatóhelyettes, művészeti főtitkár és értékesítési vezető elmondta, látható lesz a színház idei nyári táborának produkciója, a Madarat tolláról című előadás, valamint vetélkedő, kvízműsor, "Petőfi-mobil", mesesarok, kulisszajárás és közös, zenés műsor várja az érdeklődőket. A színházi kulisszajárás az "Ötpróba a bérletekért" keretein belül lesz megtartva, az öt nagyszínházi bemutatóhoz kapcsolódó feladatokkal. Az egész délutános programon idén sem marad el Oberfrank Pál lecsója sem, amelyet megkóstolhatnak a nézők. A nyílt nap alatt folyamatos bérletvásárlási lehetőség lesz, szeptember 12-re való tekintettel 12%-os kedvezménnyel.

 

petofi 

 

Oberfrank Pál igazgató kihirdette a teátrum új, szabadon felhasználható bérletsorozatát, a Petőfi összest. A 15 ezer forintért váltható bérlettel 15 tetszőleges előadást tekinthetnek meg a nézők. A direktor úgy fogalmazott: a mai rohanó világban nem mindenkinek van lehetősége, hogy a kötött előadásnapokon érkezzen a színházba, ezért jött létre az új bérletsorozat, amelynek ötletgazdája Kellerné Egresi Zsuzsanna volt. A bérlettel a nagyszínházi, játékszíni, gyermek- és ifjúsági, valamint a vendég- és bérletszünetes előadások is látogathatóak lesznek.

 

Újdonság a "Házhoz megy a Petőfi Színház!" elnevezésű jegyértékesítés: a színház munkatársai egy autóval, számítógéppel és nyomtatóval keresik fel a Veszprém vonzáskörzetében lévő településeket, hogy a nézők kényelmesebben tudják megvásárolni bérletüket az új évadra. Szeptemberben és októberben hétvégi napokon egy-egy színművész társaságában utazik a színház néhány munkatársa valamely közeli településre.

 

 

Forrás: Színház.hu, Veszprémi Petőfi Színház

 

 

süti beállítások módosítása