Mianyánk! - Scherer Péterrel tart premiert a Bohócok a Láthatáron Csoport

Mianyánk! címmel bemutatót tart a Bohócok a Láthatáron Csoport a MU Színházban.

 

ANYA Én mindig jót akartam! Mindent megtettem, amit tudtam, tőlem ennyi tellett!

LÁNY Hazudtál!

ANYA Nem értem, mi lett volna jobb, ha ezt tudod? Mi lett volna más?

LÁNY Minden más lett volna.

 

A Bohócok a Láthatáron Csoportot 2010-ben alapította Feuer Yvette színész-drámapedagógus azzal a céllal, hogy gyerek - és ifjúsági előadásokkal, drámapedagógiai programokkal és közösségi/fórumszínházi projektekkel gazdagítsa Magyarország hátrányos helyzetű társadalmi csoportjainak kulturális életét. A csoport célja a társadalmi figyelem ráirányítása akut társadalmi problémákra, ezáltal növelve a szolidaritást és az érzékenységet egymás iránt egyéni is közösségi szinten is.

 

mianyank4 kicsi foto bokor krisztian

 

Legújabb bemutatójuk középpontjában egy családi titok áll, amely évtizedek óta átszövi, beborítja és mérgezi egy egész család életét. A titok kiderül, de vajon megváltozik-e ettől bármi is, vagy minden marad a régiben? Képes-e szembe nézni a múlttal anya és lánya, vagy folytatódik tovább az elhallgatás?

 

 A Feuer Yvette, Romankovics Edit és Scherer Péter által jegyzett előadás október 2-án és 3-án 19 órakor látható a MU Színházban. 


A Mianyánk megvalósításában alkotópartnere Romankovics Edit, a Kerekasztal Színházi Nevelési Központ és a Káva Kulturális Műhely alapító tagja. 

 

BEMUTATÓ: 2015 október 2. 19:00

További előadás: 2015. október 3. 19:00

 

 

 

 

süti beállítások módosítása