Balance - Új műsorral jelentkezik a Nagycirkusz

Tematikájában és gondolatiságában egyaránt az egyensúlyt és a harmóniát helyezi a középpontba a Nagycirkusz Balance című új műsora, amelyet október 3-tól december 31-ig láthat a közönség.

X-Treme Bro

 

Az előadásban mások mellett fellép a moszkvai Idol fesztiválon közönségdíjjal jutalmazott kolumbiai Gerling-csoport magasdrót számmal, az első Nemzetközi Cirkuszi Artista Fesztivál bronzérmese, az X-Treme Brothers kézegyensúlyozó számot mutat be, az ukrán Flying Boys csapata pedig kosárlabda produkciót ad elő.


"Megújul a cirkusz és ehhez keresünk a régi mellett új közönséget is" - hangsúlyozta Fekete Péter, a Magyar Cirkusz és Varieté Nonprofit Kft. (MACIVA) igazgatója a műsor szerdai bemutatóján. Hozzátette: a kosárlabda szám például reményeik szerint a sportolókat és a sport iránt fogékony nézőket csalogatja a cirkuszba.

 

balance

Fotó: sinosz.hu


Ehhez kapcsolódva a Fővárosi Nagycirkusz előtt felállított palánkhoz tízfős kosárlabda csapatokat is várnak, akik ha bemutatják versenyzői igazolványukat vagy ha a helyszínen sikeresen dobnak kosárra, ajándékokat nyerhetnek.


A szombaton debütáló műsorban porondra lép még Kimberly Lester lábzsonglőr, kereszttrapéz számával a Flying Farfans, nem mindennapi bátorságról és kölcsönös bizalomról tesz tanúbizonyságot a Duo Claire hálószámával, a hamisítatlan magyar virtust pedig a Teibler-csoport képviseli, akik deszka produkciót mutatnak be. Ebben a szezonban a kis- és nagy macskák képviselik az állatszámokat.

 

the gerlings


Fekete Péter arról is beszélt, hogy októbertől más újdonságokra is számíthat a publikum: a cirkusz Adj arcot a művészetnek! címmel elindítja új programját, amelynek célja, hogy az artista művészet emberi oldalát hangsúlyozza. Mindezek mellett a cirkusz előadásain a díszpáholyban ismert előadókkal, énekesekkel, írókkal, közéleti személyiségekkel és sportolókkal is találkozhatnak a látogatók.

 

Az újdonságok mellett a már tradicionálisnak számító cirkuszparádét is megrendezik október 3-án délelőtt a Hősök terén.

 

Forrás: MTI

 

süti beállítások módosítása