TAO-támogatókat keres Pintér Béla és Társulata

A Pintér Béla és Társulata felhívása.

 

Mint azt sokan tudhatjátok már, néhány éve létezik egy lehetőség a társasági adóalanyok számára, hogy kiemelt módon támogathassák a kultúrát - azon belül pedig meghatározott előadóművészeti szervezeteket.

 

A társasági adóról szóló törvény (Tao tv. 24/A (3.) bekezdés) lehetővé teszi, hogy az adóalanyok a fizetendő társasági adójuk terhére nyújtsanak támogatást. Fontos kiemelni, hogy a kedvezményezett célokra tett felajánlások nem járnak többletköltséggel a vállalkozások számára, mivel a fizetendő adó mértékét csökkenti a támogatási összeg teljes egészében.

 

titkaink 04-1571barabas-zsolt

Fotó: Barabás Zsolt

 

Mivel társulatunk önálló játszóhellyel nem rendelkező szervezet, ezért a Szkéné Színházzal együttműködésben vehetjük igénybe az ún. TAO támogatást, amely a Társulat egyik legfontosabb bevételi forrása. Ehhez a célhoz keresünk most támogatókat.

 

Amennyiben munkahelyednek, cégednek, vállalkozásodnak módjában áll felajánlani a Szkéné Színház (és ezzel együtt Pintér Béla és Társulata) részére a támogatást, úgy kérünk, jelentkezz az anna.hidvegi@pbest.hu elérhetőségen. Amennyiben további információra van szükségetek a támogatási lehetőséggel kapcsolatban, szintén várjuk kérdéseiteket.

 

Mindamellett, hogy végtelenül hálásak vagyunk folyamatosan felénk kifejeződő kitartásotokért és szeretetetekért, pártolói tagságaitokért, most olyan cégek jelentkezését várjuk, akik nagyobb összegű támogatást tudnak felajánlani.

 

Forrás: pbest.hu

 

 

süti beállítások módosítása