Geszti Péter "életével játszik" a Momentán - Indul a Főhős

Újabb improvizációs előadással lép a közönség elé a Momentán Társulat.

Ez alkalommal egy különleges "életjátékot" visz színre a csapat Főhős címmel, melyben minden alkalommal egy-egy ismert, közéleti szereplő „életével játszanak” imprószínészeink. Elsőként Geszti Péter lesz a társulat vendége október 16-án, az IMPRÓ – kreatív töltőállomáson.

 

A Momentán ajánlója:

Végy egy ismert, érdekes embert. Tegyél fel neki kérdéseket, beszélgess vele. Majd ha megihletett egy-egy pillanat az életéből, készíts belőle egy rövid imprójelenetet. Valahogy így néz ki a Főhős receptje, ahol elsőként Geszti Péter „életével játszunk”. A Momentán Társulat októbertől minden hónapban egy-egy ismert, érdekes, izgalmas közéleti személyt hív színpadra, hogy kicsit más aspektusból járja körül és mutassa be életüket.

 

fohos geszti


„A Főhős egy különleges életjáték, ahol meghívott vendégünkkel beszélgetünk, a társulat tagjai pedig – ha vendégünk életéből valami izgalmasat találnak, vagy megihleti őket egy-egy pillanat, mondat, gondolat – impróznak, játszanak, megélve, újragondolva egy-egy életeseményt” – mondta el Bódy Gergő, a Momentán Társulat tagja. „Igazi izgalmas kavalkádja egy mélyinterjúnak, a baráti csevegésnek, a titkok feltárásának és az improvizációnak, ahol talán olyan információk is napvilágot látnak, melyek még eddig egyetlen médiumban sem jelentek meg” – tette hozzá. A produkció különlegessége az is, hogy minden vendég csak egyszer lép színpadra Főhősként, ahogy az improvizációban is, minden egyszeri és megismételhetetlen.

A Főhős koncepció első szárnypróbálgatásai már Kapolcson, a Művészetek Völgye Fesztivál keretében elindultak nagy sikerrel, így volt már főhős Lackfi János, Harcsa Veronika, Palya Bea, Mautner Zsófi és a Momentán állandó vendégművésze és házi-pszichológusa, F. Várkonyi Zsuzsa is. A „próbaüzemet” követően október 16-ától kőszínházi keretek között indul a Főhős, ahol a későbbiekben lesznek velünk énekesek, művészek, sportolók, ismert üzletemberek is.

 

 

süti beállítások módosítása