Ostorházi Bernadett Londonban próbál szerencsét

Több mint egy hónapja elhagyta Magyarországot, és Londonban építi karrierjét Ostorházi Bernadett fiatal színésznő, tudta meg elsőként a Népszava.

A 25 éves színésznő visszaadta mind a három szerepét, amit a székesfehérvári Vörösmarty Színházban játszott, a fővárosi Szkéné Színház az Irtás című előadásában pedig Ostorházi szerepét az idei évadtól Hay Anna veszi át.

 

bernadett

 

Ostorházi Bernadett a lap megkeresésére megerősítette információikat: "Nyár végén nekivágtam Londonnak, jelenleg itt próbálok boldogulni, így nincs futó darabom Magyarországon. Mikor úgy döntöttem, hogy Londonban is megpróbálok karriert építeni, tudtam, hogy nagyon hosszú és viszontagságos út elébe nézek. Nulláról indulok, hiszen itt nem ismer senki, és én sem ismerek senkit. Vannak terveim arra, hogyan fogok bekerülni a színházi és filmes körforgásba: első körben kisebb színházaknál próbálkozom, önkéntes munkákat keresek független vagy diplomafilmekben."

 

bernadettirtas


A színésznő egyúttal azt is elárulta, a Szkénében játszott, nagy sikerű, Irtás című darabból távoznia különösen nagy fájdalom volt.

 

Forrás: Népszava

 

 

süti beállítások módosítása