Platinalemez lett A Játékkészítő hanganyaga

Platinalemez lett a tavaly nagy sikerrel bemutatott, A Játékkészítő című musical hanganyaga. Az Orbán Tamás szövegíró és Rakonczai Viktor vezető zeneszerző által jegyzett lemezen – mások mellett – Nagy Feró, Oroszlán Szonja, Szabó Győző, Radics Gigi, valamint a Király testvérek adnak elő dalokat. A lemez a Magneoton gondozásában jelent meg.

Négy nap alatt, tizenkét teltházas előadáson, összesen több mint negyvenötezren látták tavaly A Játékkészítő című mese-musicalt. A Broadway szuperprodukcióit idéző, de nem egy már befutott, külföldi előadást átvevő, hanem egy 100%-os magyar zenés színpadi show-t létrehozó darab a hazai színházi élet legismertebb szereplőit és  énekeseit vonultatta fel.

 

jatekplatina2

 

Az előadás során pedig felhangzott tucatnyi dal, mely CD-n is megjelent, s lett immár platinalemez. Az Orbán-Rakonczai szerzőpáros mellett Rácz Gergő, Dobrády Ákos is jegyez egy-egy dalt, de a Király testvérek és Bereczki Zoltán is részt vettek a számok írásában. A tizenkét felvétel mellett egy bónusztrack, “A mese rólad szól” című  szerzemény is felkerült a korongra, mely a TulipánTündér dala és Hien előadásában elevenedik meg.

 

A Játékkészítő idén decemberben új köntösben, megújult látványvilággal és a régiek mellett öt új dallal újra színpadra kerül. Az új dalokkal bővülő hanghordozó megjelenését az alkotók november végére ígérik.

 

süti beállítások módosítása