Kiskunlacházán a szabadkai Tapasztalt asszony

Október 30-án a Szabadkai Népszínház Magyar Társulatának előadásával Kiskunlacházán is elindul a színházi szezon. A Tapasztalt asszony a férfi-nő kapcsolat kimeríthetetlen témáját vesézi ki humorral, iróniával és leheletnyi drámával.

 

A Szabadkai Népszínház ajánlója:

 

„Az emberi viszonyoknak […] megvannak a maguk sztereotípiái. […] Ha ezeket a viszonyokat sűrítetten, színházi formában akarjuk ábrázolni, nyugodtan kiindulhatunk a közhelyekből. […] Mindenesetre nem árt úgy csinálni ezt, ahogy a szabadkai társulat, Tasnádi István írói és rendezői irányításával: szellemesen és invenciózusan” – Stuber Andrea (Fidelio.hu)

 

tapasztaltasszony 11

 

A férfi és a nő… hogyan működik egymással? Hogyan lehet életben tartani évtizedeken át egy intenzív testi és lelki kapcsolatot, tágabb értelemben: hogyan lehet együtt tartani a családokat? Kin múlik? A nőn? Száz évvel ezelőtt még egyértelműen IGEN volt a válasz. A nő a család lelke, gyökere. Ha a nő eléggé aláveti magát a férfinak, ha eléggé biztos, nyugodt, meleg otthont tud teremteni számára úgy, hogy közben szexuálisan is izgató maradjon, akkor a férfi maradni fog. És ma mi a helyzet? Az előadás több korabeli leánynevelő brossura alapvetéseiből kiindulva igyekszik megtalálni a mára érvényes válaszokat.

 

2015. október 30-án 18.00 órától Kiskunlacházán a Szabadkai Népszínház Magyar Társulatának előadásában láthatja a közönség a Tapasztalt asszony című gender-revüt. A darabot írta és rendezte: Tasnádi István; az előadás hossza: 2 óra 30 perc (2 felvonásban, szünettel).

 

A belépőjegyek ára egységesen 3500,- Ft. A jegyek a Művelődési Központ nyitvatartási idejében vásárolhatóak meg, hétfőtől péntekig 8.00-tól 20.00 óráig. Jegyeket foglalni személyesen vagy a 06-24-519-975-ös telefonszámon keresztül lehet. A foglalásokat 48 órán keresztül tartják fenn!

 

 

süti beállítások módosítása