Grand Finale - Évzáró gálaestet tart az ExperiDance

Ínyenc művészeti akcióval búcsúztatja 2015-öt Havasi Balázs zongoraművész, Román Sándor és az ExperiDance december 31-én a RaM Colosseumban. A Grand Finale az egész éves, közös alkotómunka legjavát mutatja be, egyesítve a nagyszabású szuperprodukciók atmoszféráját a színház intimitásával. A gálaestet ötfogásos borvacsora teszi teljessé.

 

A RaM Colosseum ajánlója:

 

Havasi Balázs és Román Sándor 2014 nyara óta dolgoznak együtt, hogy a Havasi Symphonic Aréna Koncert ne csak a komolyzene rajongóihoz, de a táncművészet szerelmeseihez is szóljon, így idén december 5-én ismét eredeti ExperiDance koreográfiák teszik teljessé Havasi Balázs virtuóz darabjait. A több száz fős stábbal együtt alkotni csodálatos, de embert próbáló feladat…


Ezért döntött úgy a két alkotó, hogy idén a pihenésre és ünnepre is teremtenek alkalmat, és művészemberek lévén a közönséget is meghívják egy pezsgős koccintásra. A produkció neve Grand Finale lett, méltó az alkalomhoz, amikor a grandiózus szuperprodukciók varázslatos atmoszférája egyesül a színház intimitásával, és a közönség karnyújtásnyi távolságból figyelheti a művészek kitárulkozását. Hiszen mikor máskor mutatnák meg legrejtettebb művészetüket, mint az év utolsó napján, amikor bármit szabad…?

 

 experidance-havasi-grand-finale-2015


A 20 órakor kezdődő produkciót egy exkluzív, kifejezetten erre az estére komponált, 5 fogásos körasztalos gálavacsora kíséri. A menüsorhoz illesztett borok és az éjféli svédasztalon felkínált szilveszteri ételkülönlegességek teszik teljessé a gasztronómiai élményt.


Az alkotók várnak mindenkit szeretettel a RaM Colosseumban, aki az Újév Ünnepét is prémium minőségű Élményekkel szeretné megülni!


Az este részletes programja és a gálavacsora menüje megtalálható a www.experidance.hu oldalon.


Jegyek korlátozott számban kaphatók.


EXPERIDANCE-HAVASI: Grand Finale Exkluzív Gálavacsora

2015. december 31.

RaM Colosseum

 

süti beállítások módosítása