Szilveszteri programot hirdetett a veszprémi színház - Oszvald Marika is vendég

Sajtótájékoztató keretében hozta nyilvánosságra a Veszprémi Petőfi Színház idei szilveszteri mulatságának programját Oberfrank Pál igazgató és Kellerné Egresi Zsuzsanna igazgatóhelyettes, művészeti főtitkár és értékesítési vezető.


Az adventi és karácsonyi időszakra rendkívüli meglepetéssel készül a Veszprémi Petőfi Színház. Horváth Joachim veszprémi lakos egy több, mint tíz éve nevelgetett fenyőfát ad ajándékba a teátrumnak, amelyet a színház előtti téren állítanak fel. A fát a nézőkkel közösen az adventi időszak elején fogják feldíszíteni, amelyhez egyéni díszeket is várnak a közönségtől.

 

PB020017


Az idei évadban is meghirdetésre került a Csillagszóró- és Vendégjáték bérlet. Mindkét sorozatban három-három sikerelőadást lát vendégül a Petőfi Színház. A Csillagszóró bérletben kerül bemutatásra a Karinthy Színház sikeres Molnár Ferenc előadása, az Olympia, valamint a székesfehérvári Vörösmarty Színház „operettkoktélja", a Bor, mámor, szerelem. A Vendégjáték bérlet első előadása novemberben a Mindent Éváról című Orlai produkció, Hernádi Judittal a főszerepben.

 

Látható lesz még a Győri Balett produkciója, a Ne bánts! és a Klotild néni című bohózat Szacsvay László főszereplésével. A jegyvásárló nézőknek is jó hírrel szolgált a teátrum. Az idei évad első bemutatója, a Tokaji aszú januárban bérletszünetben is műsorra kerül.


A szokásos szilveszteri műsor és mulatság az idei évben sem marad el. Most novemberben lesz 100 éve, hogy bemutatták Bécsben a Csárdáskirálynő című nagyoperettet. A centenáriumhoz kapcsolódóan december 31-én 17 órától Csárdáskirálynő 100 címmel operettgálával búcsúztatjuk az óévet a Petőfi Színház színpadán. A veszprémi teátrumban első alkalommal lép színpadra az operett csillaga, Oszvald Marika, Kossuth- és Jászai-díjas, Érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja. Mellette természetesen a Petőfi Színház művészei is fellépnek a Bozsó József által rendezett gálán.

 

Forrás: Veszprémi Petőfi Színház 

 

 

süti beállítások módosítása