Backstage - Rendező-koreográfusként is bemutatkozott Kovács Dénes

A Bartók Táncszínház szombati Backstage bemutatójával Kovács Dénes a táncszínház egyik vezető táncosa nem csak táncművészként, hanem rendező-koreográfusként is bemutatkozott a dunaújvárosi közönségnek.

Bartok Backstage 20151127 0005

 

Kovács Dénes szavaival a darabról:

 

„Az előadás alapötlete már régóta a fejemben volt és most Fejes Kitty koreográfussal közösen raktuk össze ezt az előadást, bízom benne a színházlátogatók is örömmel fogadják majd. Sűrű hónapokon, heteken vagyunk túl, hiszen a Rómeó és Júlia bemutatója után Isztambulban volt egy fellépésünk, majd a hazaérkezés után rögvest nekiláttunk a Backstage próbáinak. Számomra különleges kihívásnak bizonyult ez a meglehetősen feszített próbafolyamat, hiszen most először próbáltam ki magam rendezőként.

 

Bartok Backstage 20151127 0003

 

A kollégáim és a színháziak is nagyon sokat segítettek, támogattak, köszönet érte. A Backstage egy könnyed, szórakoztató darab, amelyben a nézők bepillantást nyerhetnek egy táncszínházi előadás kulisszatitkaiba és egy párkapcsolat rejtelmeibe is. Bízom benne, hogy a nézők szeretni fogják ezt a számos meglepetést tartalmazó előadást.”

 

 Bartok Backstage 20151127 0002

 

Táncolják:

Eller Gusztáv, Hahn Jusztina, Hernicz Albert, Jaklics Lilliána, Kárpát Attila , Kovács Dénes, Pap Éva, Plesovszki Petra, Dunaveczki Éva, Széchenyi Krisztián,

Díszlet- és jelmeztervező: Hornyák István

Társ-koreográfus: Fejes Kitty

Zenei felelős: Iványi Tamás

Rendező-koreográfus: Kovács Dénes 

 

süti beállítások módosítása