Nagy Balázs Győrben mutatja be új lemezét

Nagy Balázs gyermekkori álma teljesült, december elején megjelent első önálló lemeze. A Képeslap című pop dalokat tartalmazó album bemutatóját a Győri Nemzeti Színházban december 29-én tartják.

Nagy Balázs Győrben és a Madách Színházban is musicalek főszerepeit játssza estéről-estére, de ezúttal kilépett a komfortzónából és nem musical válogatást készített: a Képeslap című album róla szól, az ő zenei világát, gondolatait tükrözi.

 

A színész Halmai Gáborral és Tóth Balázzsal, az album szerzőpárosával készítette el az anyagot. Azt meséli, heteken keresztül hallgatták a különböző stílusú zenéket, ötleteltek, hogy megtalálják, mi az, ami tökéletesen illik hozzá.

 

"Közös munkával találtunk rá arra a dallamvilágra, mely ezen az albumon megszólal. Amikor megszülettek a számok, már csak minimális változtatásokra volt szükség. Az egész életem úgy zajlik, mintha falevél lennék egy gyors folyású patakban. Mindig hagytam, hogy az áramlás magával vigyen, mert úgy éreztem, jó irályba haladok... Persze én is igyekszem megtervezni az életemet, megragadni az adódó lehetőségeket. Ennek a lehetőségnek pedig most kellett megérkeznie." - véli Nagy Balázs, aki soha nem tartotta magát kirívó tehetségnek.

 

bazsi02

 

"Inkább azt gondolom magamról, hogy nagyon szorgalmas vagyok. Gyerekkoromban mindez persze nem volt jellemző rám, de 20 éves korom körül észhez kaptam, azóta is rengeteg munkát fektetek abba, hogy fejlődjek. Kiváló énektanárnőm, Flohr Mária a Színház- és Filmművészeti Egyetem énekmestere, akihez a mai napig hetente járok énekórára. Fontos, hogy sok előadásban játszom és minél komolyabb feladatokat kapok, akár a Madách Színházban, akár a Győri Nemzeti Színházban, annál inkább tovább tudok lendülni és a hangomat folyamatos kondiban tartani. Tudom, hol vannak a határaim, és azt is látom, mi a következő lépcsőfok, amire fel szeretnék lépni..." - árulta el a színész.

 

December 29-én a Képeslap elnevezésű koncertjén Muri Enikő és Gallusz Nikolett is fellép, valamint közreműködik a Győri Nemzeti Színház Tánckara. A színpadon Nagy Balázs menyasszonyát, a Győri Balett magántáncosát, Gyurmánczi Diánát is láthatják a nézők.

 

Forrás: Győri Nemzeti Színház, Színház.hu, Győrplusz.hu

 

süti beállítások módosítása