Nagy Balázs Győrben mutatja be új lemezét

Nagy Balázs gyermekkori álma teljesült, december elején megjelent első önálló lemeze. A Képeslap című pop dalokat tartalmazó album bemutatóját a Győri Nemzeti Színházban december 29-én tartják.

Nagy Balázs Győrben mutatja be új lemezét Tovább

Megjelent a Lévai-Poppre színészházaspár első gyereklemeze

Megjelent Lévai Tímea, Poppre Ádám színész- és zenészházaspár első gyermeklemeze Picuri Muri címmel a Meritum Kiadó gondozásában. A lemezbemutató koncertekre 2015. december 12-én Pilisszentivánon, és 2015. december 29-én 15.00-kor Budapesten az Anderson LAB-ben kerül sor.

Megjelent a Lévai-Poppre színészházaspár első gyereklemeze Tovább

Jónak lenni jó - A Gárdonyi Színház is csatlakozott

A közmédia idén decemberben negyedik alkalommal hirdette meg „Jónak lenni jó” elnevezésű adománygyűjtő-kampányát, melynek keretében minden évben egy-egy civil szervezet számára gyűjt felajánlásokat. Idén az Országos Gyermekmentő Szolgálat kapja meg a befolyt összeget.

Jónak lenni jó - A Gárdonyi Színház is csatlakozott Tovább

Lila ákác filmen és színpadon

Szép Ernő Lila ákácánakjövő  májusi békéscsabai premierjéhez szolgált kedvcsinálóként Rákai Orsolya irodalomtörténész december 7-ei előadása a Mindentudás Színházi Egyetemén az Ibsen Stúdiószínházban. A közönség bepillanthatott a szerző – költő, író, újságíró – kalandos életébe, a huszadik…

Lila ákác filmen és színpadon Tovább

Törőcsik Marit és Makk Károlyt látta vendégül az államfő

Áder János köztársasági elnök tiszteletvacsorán látta vendégül Törőcsik Mari kétszeres Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművészt, a nemzet színészét 80. és Makk Károly Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendezőt, a nemzet művészét 90. születésnapja alkalmából pénteken a Sándor-palotában.

Törőcsik Marit és Makk Károlyt látta vendégül az államfő Tovább
süti beállítások módosítása