Család ellen nincs orvosság - Készül a komédia Veszprémben

Megtartották a Család ellen nincs orvosság olvasópróbáját a Veszprémi Petőfi Színházban január 19-én, kedden délután. Ray Cooney örökzöld komédiáját Kéri Kitty rendezésében mutatja be a társulat, a premier március 18-án lesz.

 

A veszprémi színház ajánlója:


A Veszprémi Petőfi Színház 2015/2016-os évadának zárásaként Ray Cooney brit író komédiáját mutatja be a társulat, amelyet hosszú évek óta fergeteges sikerrel játszanak az egész világon.

 

P1190012

 

A Család ellen nincs orvosság garantált szórakozást nyújt a közönségnek, egy nemzetközi konferenciával, egy nős neurológussal, aki élete legfontosabb előadására készül, egy 18 éve nem látott szeretővel, aki ekkor tér vissza szerelmük gyümölcsével, egy gyanakvó feleséggel, aki előtt mindent magára vállal a hűséges barát, egyre több parókával és főnővérrel, nyugtató injekcióval és whiskyvel, kerekesszékkel és ablakpárkánnyal, őrmester nagybácsival és aranyérrel, tündérjelmezzel és varázspálcával...

A darabban színpadra lép Oberfrank Pál, Rancsó Dezső, Nagyhegyesi Zoltán, Palásthy Bea, Terescsik Eszter, Módri Györgyi, Benczédi Sándor, Kőrösi Csaba, Nyirkó István, Mucsi Kristóf egyetemi hallgató, Meszléry Judit és Dominek Anna. Az előadás díszlet- és jelmeztervezője Berzsenyi Krisztina. Az ügyelő Szentmiklósi Ildikó, a súgó Klózer Kitti, a rendezőasszisztens Magyar Kinga.

A Ray Cooney Plays engedélyét a Hofra Kft. közvetítette.

 

süti beállítások módosítása