Libikóka - Péterfy Bori és Kemény Dénes lesz a vendég

Február 22-én, hétfőn este a Radnótiban Krizsó Szilvia Péterfy Bori színésznőt, énekesnőt, és Kemény Dénest, a Magyar Vízilabda Szövetség elnökét kérdezi majd a Libikókában.

 

Az egyiknek sikerül, a másiknak nem - állítja a híres sláger, és Krizsó Szilvia újságíró, televíziós műsorvezető is, aki vendégeit sikerről és kudarcról faggatja.

 

Könnyű anekdotázás és őszinte vallomások, elsöprő győzelmek és csúfos bukások története meglepetésekkel - a közönség és a vendégek számára is.

 

 

LIBIKOKA 2016 februar

 

Krizsó Szilvia a Libikókáról:

 

"Úgy gondoltam, színházi környezetben nem feltétlenül él meg egy „sima” beszélgetés, mert a színpad és a nézők is igénylik, hogy történjen valami. Azt találtam ki, hogy vonjuk be a színház művészeit, akik a vendégek életéhez vagy érdeklődési területéhez kapcsolódó jeleneteket játszanak el. Mivel gyerekkori álmom volt, hogy színésznő legyek, nem bírtam ellenállni a kísértésnek, úgyhogy néha én is dalra fakadok. Az első alkalommalDarvas Ferenc, aki mindvégig jelen van a színpadon, kísérte Zerkovitz Az egyiknek sikerül, a másiknak nem című szerzeményét. Be kell valljam, azért az először eléggé remegett a gyomrom és a hangom. Furcsa érzés volt teltházzal szembenézni, de aztán túllendültem a kezdeti izgalmon. Palya Bea is besegített, akivel a beszélgetésünk végén előadtunk egy lakodalmas csúfolódót, amivel alaposan megleptük a közönséget, akikről kiderült, hogy vevők a poénokra, a piszkálódos kérdéseimre, ugyanakkor nagyon nyitottak azokra a mélységekre is, amelyeket a vendégeink feltárnak magukból. Erre az is módot ad, hogy ismerősöket, barátokat hívok társul, olyan embereket, akikről tudom, nem csak érdekes személyiségek, de ki is tudnak bontakozni egy ilyen beszélgetésen."

 

süti beállítások módosítása