Ünnepi rendezvényekkel vár a 70 éves Tompa Miklós Társulat

 

A marosvásárhelyi intézményes színház fennállásának 70. évfordulója alkalmával a 2015/2016-os évad során a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Miklós Társulata ünnepi rendezvényekkel várja barátait és kedves közönségét.

A 2016. március 10-16. közötti időszakban kerül sor a színházalapítást idéző évfordulós rendezvénysorozatra AZ ELSŐ HETVEN ÉV felcímmel.

 

tompa

 

Az ünnepi hét nyitánya Molnár Ferenc AZ ÜVEGCIPŐ című vígjátékának bemutatója lesz, melyet a legendás Székely Színház legelső előadásának, A MOSOLY ORSZÁGA premierjének hetvenedik évfordulójára, 2016. március 10-ére időzített a Tompa Miklós Társulat.

 

Az ünnepi műsorrend további előadásokkal és kísérőrendezvényekkel folytatódik. Esténként a Tompa Miklós Társulat jelenleg műsoron szereplő reprezentatív előadásai tekinthetők meg, a délelőtti és délutáni órákban tárlatmegnyitókra, színházi előadások archív felvételeinek megtekintésére, könyvbemutatókra, kegyeleti temetői sétára, szakmai találkozókra kerül sor.

 

A részletes program a társulat honlapján (www.nemzetiszinhaz.ro) és közösségi média profilján (facebook.com/tompamiklos) követhető.

 

A kísérőrendezvényekre a belépés díjtalan, az előadásokra jegyek válthatók a www.biletmaster.ro honlapon, a Kultúrpalota jegyirodájában 12.00-16.30 óra között, a színházi jegypénztárban 9.00-15.00 óra között és előadások előtt egy órával.

 

 

süti beállítások módosítása