Nicole Scherzinger is játszik a Dirty Dancing új televíziós feldolgozásában

Az X Factor című televíziós tehetségkutató műsor amerikai és brit változatának korábbi zsűrije Penny-t, a főszereplő Johnny Castle táncpartnerét fogja alakítani.

Nicole Scherzinger az 1987-es Dirty Dancing - Piszkos tánc című filmklasszikus új televíziós feldolgozásában vállalt szerepet és a hírt Twitter-üzenetben osztotta meg rajongóival. Azt írta: "nagyon izgatott", amiért csatlakozhat a stábhoz.

 

dirty01Abigail Breslin - Jennifer Grey

 

Johnny szerepét a táncos-színész Colt Prattes, míg Baby Houseman karakterét az Oscar-díjra jelölt Abigail Breslin fogja játszani az amerikai ABC televízió számára készülő produkcióban - írta a BBC News.


A háromórás feldolgozást a 2012-es The Sapphires című életrajzi drámát is jegyző Wayne Blair rendezi, arról azonban még nincs döntés, hogy a film mikor kerül adásba.

 dirty04

Cynthia Rhodes - Nicole Scherzinger


Az 1963 nyarán, egy luxus nyaralóhelyen játszódó történetben a 17 éves Baby, akit az eredeti változatban Jennifer Grey alakított, beleszeret tánctanárába, akit Patrick Swayze keltett életre a filmvásznon, ám a lány szülei nem nézik jó szemmel kettejük kapcsolatát. Az 1987-es filmben Cynthia Rhodes játszotta Penny szerepét.


A Lionsgate TV által készített televíziós adaptáció munkálatait az eredeti mozi forgatókönyvét jegyző és a nagysikerű Dirty Dancing musical mögött álló Eleanor Bergstein is segíti.


A Lionsgate stúdió 2011-ben jelentette be, hogy új mozifilm-feldolgozást készít a Dirty Dancingből és a produkciót nem más fogja rendezni, mint az eredeti film koreográfusa, Kenny Ortega.

 

Forrás: MTI