Csin-csin - Keserű komédia a Spirit műsorán

Csin-csin címmel két részes, zenés komédiát mutat be a Spirit Színház.

 

A Spirit ajánlója:

 

„Ki érti meg a nőket? Berúgni egész egyszerűen lehet, ahogy minden férfi csinálja, átbaktatni egyik bárból a másikba” - mondja Cesareo.

 

csin-csin 

 

Párizsban járunk, az előadásban Piaf és Aznavour slágerei is megszólalnak a két szereplő, Nagyváradi Erzsébet és Perjés János előadásában, Babicsek Bernát harmonika kíséretével. Érdekesség, hogy Babicsek a darab tíz évvel ezelőtti bemutatójában Pamela fiának szerepét játszotta. Most a színház új tagja, Szőke Richárd alakítja Bobbyt.


Francois Billetdoux darabját Örkény István fordításában Kocsis Bea állítja színpadra a Spirit Színházban, március 10-én.

 

„Hogy tudott belebolondulni egy angol hölgy egy francia orvosba?” – teszi fel a kérdést első találkozásukkor Pamelának Cesareo Grimaldi. Ugyanezt kérdezi magától is, hiszen olasz létére francia nőt vett feleségül. Akinek egyszer vakbélgyulladása lett és Pamela férje kezelte… a kezelés végére pedig összeköltöztek. Pamela és Cesareo arra szövetkeznek, hogy a frigyet szétrobbantsák és helyreálljon a megálmodott béke. Naponta találkoznak, először egy bárban, majd szállodai szobákban és szövik a terveket. A helyzet az, hogy olasz barátunk nem veti meg az italt és Pamela is egyre inkább felszabadul a találkozások alkalmával. Egyre távolabb kerülnek alkoholmámorukban a valóságtól, és bár mámorosan jól érzik magukat, életük végérvényesen félresiklik az alkoholtól.

 

csincsin plakat

 

A darab, mindamellett, hogy rengeteg poénnal, örkényi keserű humorral fűszerezett, olyan problémákat vet fel, amik sok embert megérintenek: családok bomlása, a női alkoholfüggőség rejtegetése, az egyéb függőségek és a teljes leépülés.

 

süti beállítások módosítása