Oroszlán Szonja: "Semmi mást nem szeretnék, mint gyakorolni a hivatásomat"

Oroszlán Szonja tavaly úgy döntött, az Egyesült Államokba költözik, ám néhány havonta Mary Poppins kedvéért hazatér. Legutóbbi itthonléte alatt D. Tóth Krisztának mesélt új életéről.

Oroszlán Szonja az elmúlt években többször vonult vissza rövidebb időszakokra a hazai filmes és színházi világtól, ám ezúttal úgy döntött, hosszabb időre fordít hátat itthoni karrierjének, és az USA-ban új életet kezd. D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsorának legutóbbi részéből kiderül, hogy a színésznő hogyan jutott erre az elhatározásra, hogy szakmai múltját miként kellett igazolnia ahhoz, hogy megkapja az amerikai munkavállalási vízumot, valamint hogy vannak-e világsztár ambíciói.

 

20110304oroszlans2

 Fotó: life.hu

 

Az út során a színésznő elmondta, hogy alapvetően nyughatatlan természet – ahol nem érez kihívást, onnan gyorsan továbbáll.

 

Oroszlán Szonja nemrég megkapta az amerikai munkavállalási vízumot, ezzel megnyílt számára az út a tengerentúli szerepek felé. D. Tóth Krisztának azonban elárulta, nem vágyik arra, hogy híres legyen.

 

"Nem akarok világsztár lenni. Semmi mást nem szeretnék, mint gyakorolni a hivatásomat, amit nagyon szeretek" - mesélte a műsorban.

 

A színésznő beszélt arról is, hogy bár itthon szép karriert futott be színpadon és filmvásznon egyaránt, a Valami Amerika sikerét követően mégis kevés filmszerepet kapott. Igaz, a Valami Amerika alkotói nem feledkeztek meg róla, hiszen szerepel majd a film harmadik részében is, amit jövő nyáron kezdenek forgatni.

 

A Madách Színházban pedig továbbra is a Mary Poppins főszerepét játssza.

 

 

Az Oroszlán Szonjával készült beszélgetés D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsorának legújabb epizódja, amely a WMN magazin YouTube csatornáján látható.

 

 

süti beállítások módosítása